Asayiş

Asayiş Haberleri

Yolcu otobüsü alev alev yandı, 18 yolcu son anda kurtuldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı. 18 yolcu polislerin yardımıyla yanan araçtan yara almadan kurtarıldı.

İbrahim Ay 8 Aralık'ta hakim karşına çıkacak

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ve Ay Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay hakkında 27 Nisan 2018 tarihinde İleri Gazetesi sahibi Mahmut Özkılıç'ı ''tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçuna azmettirme'' iddiasıyla 4.5 yıl sonra dava açıldı.

Bina bahçesinde yanan traktör lastikleri paniğe neden oldu

Adıyaman'da bir binanın bahçesinde alev alan traktör lastikleri korku ve paniğe neden oldu.

Bakır tel çalan şahıs tutuklandı

Adıyaman'da işyerinden bakır tel çalan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Metruk binada tecavüz iddiası

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde metruk bir yapıda yaşandığı iddia edilen tecavüz olayına ilişkin soruşturma başlatıldı. Şüpheli bir kişi gözaltına alındı.

Suç makinesi koştu ama kaçamadı

Kayseri'de polis ekiplerinin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda; çeşitli suçlardan 4 ayrı yakalama kararı bulunan şahıs kovalamaca sonucu yakalandı.

Antalya’da 2 çocuk annesi kadından 3 gündür haber alınamıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Yağmur Akbaş'tan 3 gündür haber alınamıyor. Eşiyle ufak tefek tartışmalarının olduğunu belirten Mesut Akbaş, eşini çok sevdiğini, bir an önce dönmesini beklediğini söyledi. Kardeşinin hayatından endişe duyduğunu ifade eden ağabeyi Osman Kaymaz da, kardeşini bir an önce çocuklarının başına dönmeye çağırdı.

Park tartışması kanlı bitti

Gaziantep'te park yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü olayda bir diş pratisyeni bıçakla yaralandı.

Yolcu otobüslerinin karıştığı trafik kazasında 2’si bebek 4 yaralı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde 2 yolcu otobüsü ve bir hafif ticari aracın karıştığı kazada 2'si bebek 4 kişi yaralandı. Kazadan dolayı mahsur kalan onlarca vatandaş, belediye otobüsleriyle tahliye edildi. Uzun süre tek şeritten akan trafik, kazalı araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

Polis Memuru Kenan Baş, son yolculuğuna uğurlandı

Silah kazası sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Kenan Baş, memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Ağıl’ın cenazesi son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan Piyade Komando Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl (24) memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

KOM ekiplerinden silah satıcılarına operasyon

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hırsızı 520 saat güvenlik kamerası kaydı inceleyerek yakaladılar

Afyonkarahisar'da meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak jandarma ekipleri 18 ayrı kameradan 520 saat görüntü kaydı inceleyerek hırsızları tespit edip yakaladı.

Denizli’de 3 cinsel saldırı olayının şüphelileri yakalandı

Denizli'de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 199 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 87 bin 377 kişi sorgulanırken, aranması olan 79 şahıs tutuklandı.

Düğün sonrası işlenen cinayetin şüphelileri adliyeye çıkartıldı

Afyonkarahisar'da düğün sonrası çıkan kavgada bir kişinin bıçaklanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye çıkartıldı.

Aydın’da 1 haftada 9 uyuşturucu taciri tutuklandı

Aydın genelinde yapılan operasyonlar çerçevesinde 1 haftada toplam 633 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 9 kişi tutuklandı.

Gaziantep'te scooter kazası sanığı hakim önünde

Gaziantep'te scooter ile yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada çarptığı Ezgi Alya Yiğit'in ölümüne, Şimal Toprak'ın ise ağır yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü Osman S.(17),'nin yargılanmasında başlandı.

10 milyon lira değerindeki kaçak eşyanın yurda girişi engellendi

Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen bir operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Türk Lirası olan, elektronik sigara, sigara kağıdı, sigara filtresi, sigara sarma makinası, sigara kartuşu, GPS takip cihazı ve gözlüğe kadar geniş bir yelpazede binlerce kaçak eşyanın yurda girişi engellendi.

Küçükmece’de metrobüs yolunda ilginç olay

Küçükçekmece'de seyir halinde olan metrobüsten yola parça düştü. Yolcular arıza yapan metrobüsten inip yürümek zorunda kaldı. Yaşanan ilginç olay kameraya yansıdı.

Toplam 28601 haber.