Spor

Spor Haberleri

Portekiz, çeyrek finale 6 golle yükseldi

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Son 16 Turu'nda Portekiz, İsviçre'yi 6-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Hazırlık maçı: Galatasaray: 3 - Villarreal: 4

Galatasaray, hazırlık maçında Nef Stadyumu'nda Villarreal'i konuk etti. Mücadele Villarreal'in 4-3'lük üstünlüğü ile tamamlandı.

Fas, İspanya’yı devirerek çeyrek finale yükseldi

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Son 16 Turu'nda Fas, normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz eşitlikle biten maçta İspanya'yı penaltılarla eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Yunus Akgün, 4 yıl daha Galatasaray’da

Galatasaray, genç oyuncusu Yunus Akgün ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Abdullah Avcı:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalamak istediklerini belirterek, zihinsel olarak hem biz hem de şehrin yüksek motivasyona ulaşacağını söyledi.

Trabzonspor, yarın Crystal Palace ile karşılaşacak

Dünya Kupası arası hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında yarın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile karşılaşacak.

Korumasız gençlerin sporla güçlendirilmesi konuşuldu

Adıyaman Valiliği toplantı salonunda 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ve Aktiviteleri ile Güçlendirilmesi Projesi' bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni Malatyaspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto 1'inci Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Elazığlı sporculardan 5 madalya

Bursa'da yapılan Dünya Dövüş Sporları Şampiyonası'nda Elazığlı sporcular 5 madalya aldı.

Kurtuluş kupası etkinliklerinde 250 sporcu hamle yaptı

Şehitkamil Belediyesi 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Küçükler Kategorisi Gaziantep Satranç İl Birinciliği müsabakalarında 250'nin üzerinde lisanslı sporcuyu misafir etti. Türkiye Şampiyonası öncesinde son virajı başarıyla dönen akıllı hamlelerin sahibi sporcuların mutluluğuna, velileri de ortak oldu.

Türkiye Şampiyonu güreşçiye hediye

Türkiye Kulüpler Arası Güreş Ligi müsabakalarında 57 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Milli Sporcu Muammer Kılıç'a hediye verildi.

Fitness hocası Çetin, 'Sağlıklı bir yaşam için zihin beden ilişkisi önemli'

Sağlık konusu üzerine yapılan bir etkinlikte konuşan fitness hocası Uğur Çetin, sağlıklı bir yaşam için zihin beden ilişkisinin önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig: Çaykur Rizespor: 1 - Pendikspor: 1

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray, çalışmalarını sürdürdü

Galatasaray, 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hırvatistan, penaltılarla çeyrek finalde

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Son 16 Turu'nda Hırvatistan, normal süresi 1-1 biten maçta Japonya'yı penaltı atışlarında 3-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Bursaspor’da Somaspor hazırlıkları başladı

Bursaspor bir günlük iznin ardından Somaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Futbol hakem kursuna 200 başvuru oldu, 100'ü eğitime alındı

Malatya'da 3 gün düzenlenen futbol aday hakem kursu tamamlandı. 200 kişinin mülakata katıldığı aday futbol hakem kursuna 100 kişi kabul edildi.

Ali Özgün: “Performansımdan dolayı kadro dışı bırakılmadım”

Menemen FK'de geçtiğimiz haftalarda flaş bir gelişme yaşanmıştı ve takımın önemli oyuncularından golcü Ali Özgün, süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. 32 yaşındaki golcü oyuncu Özgün, 'Gösterdiğim performanstan dolayı kadro dışı bırakılmadım' dedi.

Halı saha maçındaki estetik gol, binlerce beğeni aldı

Elazığ'da bir halı saha maçında atılan estetik gol, sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Toplam 11134 haber.