Spor

Spor Haberleri

Şampiyon başkan, şampiyon sporcularla buluştu

Türkiye'den OECD kapsayıcı büyüme için Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu'na (Champion Mayors) davet alan ilk belediye başkanı olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çeşitli dallarda başarı sağlayan sporcularla bir araya geldi. Başkan Şahin, Gaziantep uygulaması ve satranç turnuvasında başarılı olanlara ödüllerini verdi.

2022 Dünya Kupası: İngiltere: 0 - ABD: 0

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda B Grubu'nun ikinci maçında İngiltere, ABD ile golsüz berabere kaldı.

Kayserispor günü çift idmanla tamamladı

2022 FIFA Dünya Kupası için lige verilen arada 10 gün izin yapan ve dün akşam toplanan Yukatel Kayserispor, günü çift idman ile tamamladı.

2022 FIFA Dünya Kupası: Katar: 1 - Senegal: 3

2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu ikinci maçında Senegal, Katar'ı 3-1 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.

Beşiktaş günü çift idmanla tamamladı

2022 FIFA Dünya Kupası için lige verilen arada 9 gün izin yapan ve dün akşam toplanan Beşiktaş, bugün çift idman yaptı. Gündüz kondisyon çalışan siyah-beyazlılar, akşam ise testten geçti.

Şenol Güneş: Brezilya gibi bir oyun istiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilya gibi bir oyun istediğini ifade eden Güneş, Kayserispor forması giyen Onur Bulut'a dikkat çekerek Kadroda isterim dedi.

Basketbol Yerel Lig U16 müsabakaları sona erdi

Elazığ'da 13-23 Kasım tarihleri arası düzenlenen Basketbol Yerel Lig U16 müsabakaları tamamlandı.

Geleceğin dünya şampiyonları ilk aşamayı tamamladı

Şehitkamil Belediyesi; yüzme branşında Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu sporcusu yetiştirme başarısının devam etmesini sağlayacak yetenek tespit çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geleceğin şampiyonlarına yönelik düzenlenen Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği organizasyonda kulaç atan minik sporcular, şampiyonluk yolunda ilk adımlarını attılar.

Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası yapıldı

Elazığ'da özel sporcular için Bowling İl Şampiyonası düzenlendi.

Aksaray Gençlik, 2. Lig'den çekildi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Aksaray Gençlikspor, maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekildi.

2022 Dünya Kupası: Portekiz: 3 - Gana: 2

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası H Grubu maçında Portekiz, Gana'yı 3-2 mağlup etti. Cristiano Ronaldo, penaltıdan attığı golle 5 farklı Dünya Kupası'nda fileleri havalandıran tek futbolcu olarak da tarihe geçti.

Beşiktaş, 10 günlük iznin ardından hazırlıklara başladı

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarına, 10 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Battalgazi'de ödüllü e-spor turnuvası

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı kasıp kavuran ve kısa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarından olan Valorant ve League of Legends oyunlarının yer alacağı 'Liselerarası Online E-spor Turnuvası' düzenlenecek.

Kayserispor’da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı

Yukatel Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Mevcut başkan Berna Gözbaşı veda edecek, eski yöneticilerden Ali Çamlı ise tek liste ile genel kurula katılacak.

Abdullah Avcı:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk sonrası değişimde, Trabzonspor her kulvarda var olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

23 Elazığ FK oyuncusu Erdöl, gol krallığı yarışında 2'nci sıraya yerleşti

23 Elazığ FK'nın tecrübeli golcüsü Gökhan Erdöl, bu sezonki 7. golünü attı ve gol krallığı yarışında TFF 3. Lig 2. Grupta 2. sıraya yerleşti.

Basketbol Şampiyonlar Ligi: Galatasaray Nef: 88 - Hapoel Holon: 75

Erkekler Basketbol Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında Galatasaray Nef, İsrail temsilcisi Hapoel Atsmon Holon'u 88-75 mağlup etti.

Başakşehir, top başı yaptı

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'e verilen ara sonrası ilk kez top başı yaptı.

İspanya, Dünya Kupası’na ‘farklı’ başladı

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası E Grubu'nda yer alan İspanya, Kosta Rika'yı 7-0'lık skorla farklı mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı.

Toplam 11108 haber.