Spor

Spor Haberleri

Burak Elmas, Aleksander Ceferin’i ziyaret etti

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'i İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Hakan Karaahmet:

GZT Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, 'Giresunspor, şu an tarihinin en büyük yalnızlığını yaşıyor' dedi.

Yeni Malatyaspor, kaptan Adem Büyük ile yollarını ayırdı

Yeni Malatyaspor, futbolcu ve teknik sorumlu olarak görev yapan Adem Büyük ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Malatyalı Sporcu Balık, tırmanışta Türkiye Şampiyonu oldu

Malatyalı Sporcu Gülay Balık, tırmanışta Türkiye Şampiyonu olarak memleketi Malatya'ya döndü.

Elazığspor'dan 2. kez adalet çağrısı

Elazığspor Kulübü, 1954 Kelkit Belediyespor maçı sonrası yaptığı adalet çağrısını, Başkent Gözgözler Akademi FK maçı sonrası yineledi ve yetkililerden bir kez daha adalet talep etti.

Elazığspor aşkı engel tanımıyor, maçı balkondan izlediler

Elazığsporlu taraftarlar, cezaları nedeniyle tribünde yer alamadıkları maçı bir inşaatın balkonundan izledi.

Diyarbekirspor kötü gidişe çare arıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta önce sahasında İnegölspor'a, ardından da deplasmanda Niğde Anadolu Futbol Kulübü'ne yenilerek 4 günde oynadığı 2 maçta kaybettiği 6 puanla küme düşme potasına yaklaşan Diyarbekirspor'da yönetim kötü sonuçlara çare arıyor.

23 Nisan Kupasın'da Diyarbakır'ı İnter Akademi temsi edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle 'Mahallede Maç Var' sloganıyla düzenlenen 23 Nisan Kupası'nın Diyarbakır etabı tamamlandı.

Hakemin verdiği kararlar taraftara saç baş yoldurdu

Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup'un 19. haftasında erteleme maçında oynadığı Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynadığı maçta hakemin verdiği ve büyük eleştirilere neden olan kararları videolar eşliğinde paylaştı. Hakemin verdiği kararlar taraftara ve izleyenlere saç baş yoldurttu.

Mehmet Yozgatlı: '45 dakikada maç kazanmak kolay olmuyor'

Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Mehmet Yozgatlı, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Maalesef bugün sahadan bir puanla ayrılmak durumunda kaldık, 45 dakikada maç kazanmak kolay olmuyor dedi.

Alaattin Gülerce: 'Zorlu bir deplasmandan puanla döndüğümüz için mutluyuz'

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, deplasmanda 0-0 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Motivasyonun kolay olmadığı zorlu bir deplasmandan puanla döndüğümüz için mutluyuz dedi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Yeni Malatyaspor: 0 (Maç Sonucu)

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22. hafta erteleme maçında Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor'u konuk etti. 18 Ocak 2022 tarihinde ilk yarısı golsüz sona eren ve ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maç, başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Adıyaman FK - Afyonspor: 0-5

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyaman FK, rakibi Afyonspor'a kendi evinde 0-5 mağlup oldu.

Şahinbey 192 sporcuyu ağırladı

Şahinbey Belediyesi Akkent Spor Salonu, Okul Sporları Türkiye Voleybol Yarı Final karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 0 - Başkent Gözgözler Akademi FK: 0

TFF 3. Lig 1. Grup 19. hafta erteleme maçında Elazığspor, sahasında karşılaştığı Başkent Gözgözler Akademi FK ile 0-0 berabere kaldı.

Satranç Şampiyonası çekişmeli geçti

Malatya'da okul sporları Satranç gençler kategori yarışması tamamlandı. Dereceye giren sporcu öğrenciler, bölge şampiyonasında Malatya'yı temsil etme hakkını elde ettiler.

Elazığ'da Oryantiring spor müsabakaları

Elazığ'da gerçekleştiren Oryantiring spor dalı müsabakalarında Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri iki kupa birden kazandı.

Kulaçlar derece için atıldı

Malatya'da düzenlenen okullar arası Yüzme İl Birinciliği Müsabakaları çekişmeli geçerek, kulaçlar derece için atıldı.

Sivasspor - Fatih Karagümrük maç biletleri satışta

DG Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fatih Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Toplam 11108 haber.