Spor

Spor Haberleri

Elazığspor, maç biletlerini 1 lira yaptı

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 23. haftasında evinde oynayacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçı biletlerini 1 liradan satışa çıkardı.

Fadıloğlu'ndan Kamil Ocak Spor Lisesi'ne ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kamil Ocak Spor Lisesi'ni ziyaret ederek geleceğin spor insanlarıyla gençlik ve spor faaliyetleri özelinde koyu bir sohbet gerçekleştirdi. Meslek hayallerinin peşinde emin adımlarla yürüyen genç sporculara tavsiyelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, branşlara özgü çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Elazığspor'da Selim Enes sezonu kapattı

Elazığspor altyapısından yetişen ve bu sezon 16 maçta forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Selim Enes Özeren, Elazığ Medical Park Hastanesinde çapraz bağ ameliyatı oldu.

Muaythai'de Malatya'nın ilk Avrupa şampiyonu Aslan oldu

Malatyalı Muaythai sporcusu Eylül Aslan, Avrupa Muaythai Şampiyonluğunu elde etti. Aslan, bu başarısı ile Malatya'nın ilk Avrupa Muaythai Şampiyonu oldu.

Altay, Beşiktaş’a hazırlanıyor

Altay, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Konyaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Cuma günü iç sahada Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hikmet Karaman:

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bu hafta oynayacakları Giresunspor maçıyla ilgili olarak, Giresunspor çok ciddi bir rakip, önemli olan 3 puan almak dedi.

Malatyalı 2 sporcuya milli davet

Spor Tırmanış A-B Gençler Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olan Malatyalı 2 tırmanış sporcusu, milli takıma davet edildi.

Elazığspor'da 1954 Kelkit Belediyespor hazırlıkları sürüyor

Elazığspor, 1954 Kelkit Belediyespor maçı hazırlıklarını Sportif Direktör Alaattin Tutaş nezaretinde sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 26. haftasında evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Sporculara iletişim becerileri eğitimi

Sporcuların iletişim eksikleri tamamlanarak, sporcuların sadece fiziksel gelişimi değil aynı zamanda psikolojik gelişiminin de desteklenmesi için İletişim Becerileri eğitimi başladı.

Engelli iki judocu Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü

Malatya'da engelli iki Judocu Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü. Malatya'dan Türkiye Şampiyonası'na katılan sporcularından 57 kilogramda Beyza Çolak Türkiye ikincisi ve Sedat Toksöz ise Türkiye üçüncüsü oldu.İki başarılı sporcu milli takıma da seçildi.

Diyarbakır'da Okullar Arası Karate İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 faaliyet programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından 15-16 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Erkek-Kız Minik Küçük-Yıldız Karate İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Elazığ Karakoçan FK, topbaşı yapıyor

TFF 3. Lig 2. Grup'un 27. haftasında İskenderun FK'yı ağırlayacak olan HD Elazığ Karakoçan FK, bu maçın hazırlıklarına perşembe günü başlıyor.

Elazığ'da okul sporları bocce müsabakaları tamamlandı

Elazığ'da 7 takım, 30 sporcunun katıldığı okul sporları gençler bocce müsabakaları sona erdi.

Diyarbekirspor hakem kararlarından memnun değil

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, hakem kararlarından memnun değil. Son olarak oynadıkları 1461 Trabzon FK maçında hakem hataları yüzünden mağdur olduklarını belirten Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin, bu sezon birçok maçta bu şekilde puan kaybettiklerini söyledi.

Halkoyunları yarışması görsel şölene dönüştü

Adıyaman'da düzenlenen okullar arası halkoyunları yarışması görsel şölene dönüştü.

Trabzonspor'dan Diyarbakırlı genç futbolculara anlamlı jest

Süper Lig lideri Trabzonspor, 1-4 Şubat tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenen futbol turnuvasına katılarak şampiyon olan Diyarbakır Inter Akademi'nin genç futbolcularına spor malzemesi hediye ederek anlamlı bir harekette bulundu.

ALG Spor'a yeni golcü Kongo'dan geldi

T. Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin ilk yarısını iki maç eksiği ile namağlup kapatan Gaziantep ALG Spor, ikinci yarı öncesi kadrosuna takviye yaparak Kongolu golcü Mfwamba Balongo Grace'yi transfer etti.

Toplam 11107 haber.