Spor

Spor Haberleri

Gaziantep ALG Spor, Rose Bella'yı kadrosuna kattı

Gaziantep ALG Spor, Kamerun Milli Takımı oyuncusu Rose Bella'yı kadrosuna kattı.

Arguvan Kapalı Spor Salonunun temeli törenle atıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan ilçesinde yapılacak olan ve yaklaşık 500 seyirci kapasiteli Arguvan Kapalı Spor Salonu temel atma töreni gerçekleştirildi.

Elazığspor'da hazırlık kampı sürüyor

Elazığspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde devam ediyor.

Karakoçan 1985 Spor, teknik heyetini belirledi

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nin köklü ekibi Karakoçan 1985 Spor, teknik heyetini belirleyerek transfer çalışmalarına başladı.

Aksaray Gençlikspor'dan 2 transfer daha

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Aksaray Gençlikspor, iki ismi daha renklerine bağladı.

Nisanur Yıldırım, Türkiye 3'üncüsü oldu

Kırıkkale'de yapılan Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 52 kiloda Türkiye 3'üncüsü oldu.

Gaziantep FK yeni transferleri için imza töreni düzenledi

Gaziantep Futbol Kulübü, yaz transfer döneminde şu ana kadar kadrosuna kattığı 10 futbolcu için imza töreni düzenledi. Düzenlenen imza töreni ile yeni transferler kendilerini Gaziantep ekibine bağlayan sözleşmelere imza attı.

Alanyaspor, Fransız Arnaud Lusamba’yı renklerine bağladı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, 25 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Arnaud Lusamba'yı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Sivasspor Gaziantep FK maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak DG Sivasspor maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, İstanbulspor maçı için İstanbul’a gitti

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun açılış maçında yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a hareket etti.

Ahmet Nur Çebi: “Emirhan İlkhan kalmak istemiyor”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Emirhan İlkhan konusunda açıklama yapan Çebi, 'Oyuncu burada kalmak istemiyor. Burada kalmak istemeyeni tutamayız' dedi. Çebi yeni sezon öncesinde birkaç bölgeye daha takviye yapabileceklerini ifade etti.

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu'nu Yutangirdap kazandı

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü adına düzenlenen koşuyu Yutangirdap isimli safkan kazandı.

Fadıloğlu, Gaziantep'in gururlarıyla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geleceğin bilim insanları ve mühendisleriyle bir araya geldi. Fadıloğlu, elektrikli araç takımlarında çalışmalara katılan 19 öğrenci ve 3 eğiticiye 4 bin TL değerinde hediye çeki armağan etti.

Rıza Çalımbay:

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Zor bir fikstürümüz var. Avrupa kupası maçlarımız var. Büyük ihtimal Malmö ile eşleşeceğimizi düşünüyorum. Hemen hemen her yıl Avrupa kupalarında oynayan bir takım. Takımımızı çok iyi şekilde kurmamız gerekiyor. Avrupa kupalarından hemen elenip gelmek istemiyoruz dedi.

Beşiktaş günü salon çalışmasıyla tamamladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün gerçekleştirdiği ve günün ikinci idmanı olan salon çalışmasıyla devam etti.

ALG Spor, antrenörleri ile sözleşme uzattı

Gaziantep ALG Spor, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta önemli katkıları olan antrenörlerinin sözleşmelerini birer yıl uzattı.

Elazığspor'da 30 futbolcu kamp kadrosunda

Elazığspor'da, Erzurum'da yapılacak olan 2. etap kampının aday kadrosu açıklandı.

Giresunspor’da transfer

Giresunspor, Robert Mejia ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Yeni Malatyaspor'da yeni yönetim basın ile buluştu

Geçtiğimiz ay gerçekleşen seçimli genel kurul ile birlikte başkanlığa seçilen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensupları ile bir araya gelerek kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Hacı Ahmet Yaman, 'İşimizin kolay olmadığını biliyoruz' dedi.

Toplam 11107 haber.