Spor

Spor Haberleri

Mustafa Eskihellaç: 'Gaziantep FK'ya geldiğim için çok mutluyum'

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden Mustafa Eskihellaç, uzun bir transfer sürecinin ardından Gaziantep ekibine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Eski takımı Yeni Malatyaspor'a teşekkür eden 25 yaşındaki futbolcu, yeni dönemde taraftarlara iyi bir Gaziantep FK izletmek istediklerini belirtti.

Galatasaray Adası hizmete açıldı

Galatasaray Adası, Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar ve üyelerin katıldığı bir davetle hizmete açıldı.

MKE Ankaragücü kadrosuna kattığı 14 isme imza töreni düzenledi

MKE Ankaragücü, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı oyuncular için taraftara açık imza töreni düzenledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe: 1 - Dinamo Kiev: 2

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle uzatmaya giderken, Ukrayna ekibi uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Hazırlık maçı: Galatasaray: 1 - Salernitana: 1

Galatasaray, Avusturya kampının ikinci etabında oynadığı ilk hazırlık maçında İtalyan ekibi Salernitana ile 1-1 berabere kaldı.

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 1. Lig'in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, günü tek antrenmanla tamamladı.

Erol Bulut: 'Forvet, kanat ve orta saha transferi düşünüyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyerek, Son dönemde iyi transferler yaptık ama hala forvet, kanat ve orta saha transferi düşünüyoruz dedi.

Aleksandr Mikhaylov: “Oyuncularımın elinden geleni yapacağını umuyorum”

Belarus temsilcisi BATE Borisov Teknik Direktörü Aleksandr Mikhaylov, Konyaspor ile çıkacakları rövanş maçına hazır olduklarını belirterek, yarın oyuncularının elinden geleni yapacağını umduğunu söyledi.

Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor forması giyen Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Rıza Çalımbay’dan Morutan açıklaması: “İnşallah çözerler”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, adı Sivasspor ile anılan genç oyuncu Morutan ile ilgili, 'Bence bir sorun yok ama başka bir sorun var onu da çözeceklerine inanıyorum. İnşallah çözerler' dedi.

Elazığspor'da 2. etap kampı Erzurum'da

Elazığspor, 1. etap kampını 31 Temmuz Pazar günü tamamlamasının ardından 2. etap kampına 3 Ağustos'ta Erzurum'da başlayacak.

Arguvan spor kompleksi inşaatı devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, beraberlerindeki heyetle birlikte Arguvan ilçesinde yapımı devam eden Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaz akademileri binlerce futbolcuyu ağırlıyor

Şehitkamil Belediyesi, yaz futbol akademileriyle geleceğin yıldız kramponlarını yetiştirmeye devam ediyor. Yetenek taramalarının da yapıldığı eğitimlerde çocuk yaştaki futbol tutkunları, çalışmalara büyük bir ilgiyle katılıyorlar.

Aksaray Gençlikspor, Furkan Ak ile anlaştı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Aksaray Gençlikspor, geçtiğimiz sezonu Elazığ Yolspor'da tamamlayan kaleci Furkan Ak'ı renklerine bağladı.

MTSO'dan Yeni Malatyaspor yönetimine ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimi, geçtiğimiz aylarda göreve gelen Spor Toto 1.lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cemil Döndü, Boks Elazığ temsilcisi oldu

Elazığlı milli boksör ve milli takım boks antrenörü Cemil Döndü, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Boks Elazığ il temsilciliği görevine getirildi.

Kaynarca Spor Kompleksi ihtiyacı karşılayacak

Malatya'da inşaatı devam eden Kaynarca Spor Kompleksi bölgenin ihtiyacını karşılayacak.

Fenerbahçe’de Dinamo Kiev hazırlıkları sürdü

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda 0-0'ın rövanşında Dinamo Kiev'i konuk edecek olan Fenerbahçe, bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

İstanbulspor, Patrick Ebert’i kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbulspor, hücum oyuncusu Patrick Ebert'i transfer etti.

Toplam 11090 haber.