Malatya

Malatya Haberleri

' Daha Yeşil Bir Türkiye İçin' toplantı düzenlendi

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, Daha Yeşil Bir Türkiye İçin kampanyası konusunda toplantı düzenlendi.

'Oyuncak Kardeşliği Projesi' ilgi gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan 'Oyuncak Kardeşliği Projesi' minik çocukların yüzlerini güldürdü. Proje kapsamında Gazi İlkokulu öğrencileri, Hacı Halil Çiftliği İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere oyuncak hediye etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan MGC'ye ziyaret

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vefat eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ın adını Yeşilyurt bölgesinde yapılan bir parka vereceklerini açıkladı.

Malatya Bahreynli iş adamlarını ağırlandı

Malatya'ya gelen Bahreynli işadamları için, ticari alım heyeti bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda heyete, ilin yatırım potansiyelleri anlatıldı.

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, soru önergesi verdi

4 Eylül mavi treninin Malatya'ya tekrar sefere başlaması için soru önergesi verildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar ve beraberindeki heyet, Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, MGC'yi ziyaret etti

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret ederek, yeni yönetime, 'hayırlı olsun' temennisini iletti.

Milletvekili Zülfü Ağar'dan Başkan Güder'e ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 8 - 9 Ekim'de Malatya'da

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 'Ombudsman Halkla Buluşuyor' programı kapsamında Malatyalılarla bir araya gelecek.

MÜSİAD'dan 'Vizyoner Lider Eğitimi' programı başladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen ve Ekim ayı boyunca devam edecek olan 'Vizyoner Lider Eğitimi' başladı.

Milyonluk taylar Veliefendi'de görücüye çıkıyor

Malatya Akçadağ Sultansuyu TİGEM'de yetiştirilen 2,5 yaşındaki safkan Arap tayları İstanbul Veliefendi Hipodromunda satışa sunulacak.

Şehit yakınları Malatya'da buluşuyor

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 'Şüheda'nın Sesi' programına şehitlerin yakınları katılıyor.

'Gel katıl bize ' projesi için izleme ziyareti gerçekleştirildi

Malatya'da bir dernek tarafından , 'Gel Katıl Bize ' adlı AB projesi çerçevesinde proje faaliyetleri için izleme ziyareti gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Gürkan feribot yolunda incelemede bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Battalgazi Atabey İskele yolunda yaptığı genişletme ve asfaltlama çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

Arguvan'da kooperatif kuruluyor

Malatya'nın Arguvan ilçesi belediyesi katkılarıyla, Malatya bölgesinde başka bir örneği olmayan Arguvan'a yeni bir kooperatif kuruluyor.

Otizmli çocukların paraşüt keyfi

Malatya Sportif Havacılık Kulübü'nün desteği ile kentteki otizmli çocuklar ilk kez paraşütle uçtu. Profesyonel pilotlar ile uçan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

MGC, yeni emniyet müdürü Dagdeviren'i ziyaret etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren'i ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Belediyenin bir lirasının boşa gitmemesi için çaba sarf ediyoruz' dedi.

Başkan Gürkan'dan Gümrük Müdürü Aydemir'e ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni göreve başlayan Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Malatya Bölge Müdürü Dr. Musa Aydemir'i ziyaret etti.