Malatya

Malatya Haberleri

Üreticiler inceleme gezisine katıldı

Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor Projesi kapsamında, Malatya'nın Battalgazi İlçesinden 12 kişilik heyet, Ordu'da inceleme gezisine katıldı.

Kaymakamdan pazar esnafı denetimi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde pazar esnafı denetlendi.

İnönü Üniversitesi, 'Kalite Yönetim Sistem Belgesi' almaya hak kazandı

İnönü Üniversitesi, Türk Standartları Enstitüsünden (TSE) 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' almaya hak kazandı.

Başkan Gürkan, yol çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İstasyon kavşağından başlayıp Sivas yoluna bağlanacak olan 25 metre genişliğindeki yol projesinin birinci etabını tamamladı. Birinci etabın son çalışması olan asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, birkaç gün içerisinde 1 kilometrelik hattı ulaşıma açacak.

Doğru mevsimde doğru lastik için denetimler arttı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, Doğru Mevsimde Doğru Lastik sloganı kapsamında İlçe Jandarma Trafik ekipleri denetimlerini artırıyor.

Fendoğlu, TMO bölge müdürlüğü istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Malatya'ya Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Bölge Müdürlüğü kurulmasını istedi

Özbekistan ile İnönü Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Özbekistan Cumhuriyeti Acil Tıp Araştırmaları Merkezi ile Malatya İnönü Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Yangın güvenliği eğitimi verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Arguvan Kaymakamlığı ile birlikte yangın güvenliği eğitimi, Arguvan ilçesinde verildi.

Vatandaş memnuniyeti toplantısı düzenlendi

Malatya'da, il müdürlerinin katılımı ile vatandaş memnuniyeti toplantısı düzenlendi.

İçmimarlar Odası'ndan uyarı

İçmimarlar Odası Malatya İl Temsilcisi Yasemin Avşar, Malatya'da içmimar olmayıp meslek alanlarını ihlal eden ve meslek unvanlarını kullanarak içmimar istihdam etmeyen kişi ve kuruluşları tespit ederek yasal süreç başlatacaklarını söyledi.

Küçük trafik dedektifleri eğitiliyor

Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığınca Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verilmeye devam ediliyor.

Başkan Çınar, yol çalışmalarını inceledi

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gündüzbey ve Görgü mahallelerinde devam eden yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Darende'de Yerli Malı Haftası kutlandı

Malatya'nın Darende ilçesinde, Yerli Malı Haftası nedeniyle Nadir ilkokulu bir etkinlik düzenledi.

Malatya birincisi Güreşçileri tebrik

Liseler arası Güreş il şampiyonasında Malatya birincisi olan Güreşçiler tebrik edildi.

Müdür Dağdeviren'den Başkan Güder'e ziyaret

Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Sinop Emniyet Müdürlüğü görevinden Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Dağdeviren, iadei ziyaret kapsamında Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Kariyer Günleri'nde konuştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen 'Kariyer Günleri'nin konuğu olarak öğrencilerle bir araya geldi.

Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Toplantısı yapıldı

Malatya'da, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Toplantısı yapıldı

Malatyalı kuaförün 'Roma' hayali gerçek olacak

Sosyal sorumluluk projeleri ile Malatya'da dikkatleri üzerine çeken Kuaför Şener Eroğlu, Türkiye'nin en iyi kuaförleri arasına seçilerek, hayalini kurduğu Roma'da gerçekleştirilecek yarışmada Türkiye'yi temsil edecek.

Sağlık Bakanlığı'ndan Malatya'daki yeni hastaneye inceleme

Ankara'dan Malatya'ya gelen Sağlık Bakanlığı yetkilileri kentte yeni hizmete sunulan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde inceleme yaptı.