Asayiş

Asayiş Haberleri

Ailelerin direnişi 1002'nci gününde devam ediyor

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 1002'nci gününde devam ediyor.

Malatya'da polis suçlulara göz açtırmıyor

Malatya'da hırsızlık, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olayları ile gözaltına alınan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Havaya açılan ateş ekipleri harekete geçirdi

Adıyaman'da kimliği belirsiz şahıs yada şahıslar tarafından silahla havaya açılan ateş, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman'da, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

İtfaiye taşıma su ile yangını söndürdü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 7 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Olay yerine 4 itfaiye aracı sevk edilirken, araçlardaki merdivenin kısa kalması nedeniyle ekipler yangına müdahalede zorlandı.

Suriyeli kadını tekmeleyen zanlı adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te Suriye uyruklu zihinsel engelli yaşlı bir kadını tekmelediği gerekçesiyle gözaltına alınan Şakir Ç., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından geniş çaplı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Hırsızlar canına tak etti, dükkanını satılığa çıkardı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 10 yıldır telefonculuk yapan esnaf, defalarca soyulup cezalar da yetersiz kalınca çareyi iş yerini satılığa çıkarmada buldu.

Alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi

Adıyaman'da, alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen alkollü sürücü, kullandığı aracın kontrolünü kaybedince ortalığı savaş alanına çevirdi. Olay anları kameralara saniye saniye kaydedildi.

Taklalar atarak ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktılar

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yoldan çıkarak taklalar atan ve ters dönerek durabilen araçtaki 2 kişi, burnu bile kanamadan kazadan kurtuldu.

Suriyeli yaşlı kadına tekmeli saldırı

Gaziantep'te Suriye uyruklu yaşlı kadın, 'çocuk hırsızına benzetildiği' iddiasıyla tekmeli saldırıya uğradı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulurken, tekme atan şahıs gözaltına alındı.

Elazığ'daki asayiş uygulamalarında 3 düzensiz göçmen yakalandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından kent genelinde düzenlenen asayiş uygulamalarında durdurulan bir minibüsten yabancı uyruklu 10 şahıs çıktı. Evrakları tam olan 7 şahıs İl Göç İdaresi tarafından bırakılırken, kayıtları bulunmayan 3 düzensiz göçmen için sınır dışı işlemlerinin başlatılacağı bildirildi.

Elazığ'da sahte içki operasyonu

Elazığ'da polis ekiplerinin bir depoya yaptığı operasyonda çok sayıda sahte bandrollü içki ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

Şehit Uzman Çavuş Serttaş Diyarbakır'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş için Diyarbakır'da tören düzenlendi. Serttaş, Hava Şehitliği'nde gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Üzerinden ruhsatsız tabanca çıkan şahsa adli işlem

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan denetimlerde üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 12 fişek bulunan şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Uyuşturucu sevkiyatına polis baskını

Düzce'de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca yakalandı.

Gaziantep'te 6 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan kaçakçılık operasyonunda 6 bin litre kaçak akaryakıt, 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 6 adet fiber tank ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

TBMM önünde dolmuş kazası: 13 yaralı

TBMM'nin Dikmen girişinde dolmuş ile otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.

Kahta Çayı'nda kaza: 1 yaralı

Adıyaman Kahta ilçesinde virajı alamayan otomobil şarampole yuvarlandı.

İşçi servisi devrildi: 6 yaralı

Tekirdağ'da işçileri taşıyan servisinin yoldan çıkarak su kanalına devrilmesiyle araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

Toplam 28591 haber.