Asayiş

Asayiş Haberleri

Kendilerini polis olarak tanıtıp turistlerin paralarını çalan şahıslar yakalandı

Kendilerini polis olarak tanıtıp turistleri pasaport sorma bahanesiyle para ve cep telefonlarını çalan yabancı uyruklu iki şahıs yakalandı.

Kerkük açılımı PKK yönetimine mezar oldu

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de , PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'te 9 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep'te 5 ayrı adrese yönelik yapılan narkotik operasyonunda 9 kilo 300 gram ile çeşitli miktarlarda muhtelif uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 186 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te bir araca yönelik operasyonda gümrük kaçağı olduğu belirlenen 186 adet cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Malatya'da kurallara uymayan 125 araca ceza

Malatya'da yapılan kontrollerde çeşitli ihlallerden 126 araca cezai işlem uygulandı, 3 araç trafikten men edildi.

Yasadışı ekilen 160 bin kök haşhaş ele geçirildi

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde yasadışı olarak ekilen 160 bin kök haşhaş ele geçirildi. Haşhaşlar jandarma tarafından imha edilirken tarla sahibi de gözaltına alındı.

Dolandırılan çiftçinin elinde sadece boş ahırları kaldı

Sivas'ta Hasbi Yılmaz, 3 sene önce büyükbaş hayvan satın almak için gittiği Kars'ta dolandırılınca varından yoğundan oldu. Yılmaz'ın ahırları üç yıldır boş kaldı.

21 yıl önce öldürülmüştü, sanıklar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

Kocaeli'de 21 yıl önce askerden dağıtım iznine gelen eri öldüren iki sanığın yargılanmasına devam edildi. Mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanıkların ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Sakarya’da acı olay: Oğlunu yaralayan anne tüfekle intihar etti

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 44 yaşındaki anne oğlunu av tüfeği ile yaraladıktan sonra intihar etti.

Saldırgan şahıs polisi harekete geçirdi

Adıyaman'da, bıçakla kendisine zarar verip etrafa zarar veren şahıs, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Teröre finansman sağladıkları iddia edilen 2 şahıs serbest bırakıldı

Adıyaman'da, terör örgütü PKK'ya finansman sağladıkları iddia edilen ve mahkemeye çıkarılan 2 şahıs adli kontrolle serbest kaldı.

2 kişinin öldüğü silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'te alacak verecek meselesi yüzünden 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Adıyaman'daki uyuşturucu operasyonlarında 7 tutuklama

Adıyaman'da son 10 gün de yapılan 31 farklı uyuşturucu operasyonunda 7 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Binanın tepesinde ölüm kalım mücadelesi verdi

Adıyaman'da, 9 katlı bir binanın 7.katında çalışan işçi, asansörün çökmesi sonucu havada asılı kaldı. Ölüm kalım mücadelesi veren işçi son anda kurtarıldı.

Katil koca hakim karşısına çıktı

Gaziantep'te 5 çocuk annesi eşini çocuklarının gözü önünde silahla vurarak öldüren Hasan Maş'ın yargılanmasına başlandı. Katil koca eşini kendisine 'Erkek değilsin' diye hakaret etmesinden dolayı öldürdüğünü söylerken duruşmada dinlenen tanık Bilal E. ise Maş'ın cinayette kullandığı silahı CHP Oğuzeli İlçe Başkanlığı binasında ağabeyinden aldığını anlattı.

Ergani'de trafik kazası, 1 yaralı

Diyarbakır Ergani ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gaziantep'te sahte para çetesine operasyon: 9 tutuklama

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gaziantep ve Adıyaman'da sahte para çetesine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli tutuklanırken, adreslerde yapılan aramalarda ise 37 bin 700 lira sahte para ile 3 kilo bonzai ele geçirildi.

Diyarbakır'da kadın polislerden minik öğrencilere destek

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan ilköğretim okullarını ziyaret ederek okul kütüphanelerine okuma ve hikaye kitapları katkısında bulundu.

Yop Chagi vuruşuyla 5 metreden aşağı uçurdu

Diyarbakır'da bir kişi saldırdığı şahsı teakwando sporunda uçan tekme olarak bilinen Yop Chagi vuruşuyla 5 metreden aşağı uçurttu. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Toplam 28591 haber.