Asayiş

Asayiş Haberleri

Kayıp olarak aranan şahıs asansör boşluğunda ağır yaralı halde bulundu

Mardin'in Artuklu ilçesinde dün kaybolan Abdülhalik Celtiz, bir binanın asansör boşluğunda ağır yaralı halde bulundu. Tedavi altına alınan Celtiz, hayatını kaybetti.

Minibüs duvara çarptı, kiviler yola saçıldı: 1 yaralı

Bursa'nın İznik ilçesinde yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği minibüs duvara çarptı. Kaza sonrası sürücü hafif yaralanırken araçtaki kiviler yola saçıldı.

Rusya, 70 füzeyle Ukrayna’yı hedef aldı

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya tarafından Ukrayna topraklarına 70 füze fırlatıldığını açıkladı. Khmelnytskyi Nükleer Santrali ile Güney Ukrayna Nükleer Santrali'nin ise ulusal elektrik şebekesi ile bağlantılarının kesildiği bildirildi.

Odun yüklü iki kamyon çarpıştı: 1 yaralı

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde odun yüklü iki kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

işçi servisi ile yolcu minibüsü çarpıştı: 5 yaralı

Karaman'da fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsü ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Otomobil yol süpürme aracına çarptı: 2 ölü

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde otomobilin yol süpürme aracına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'daki DEAŞ operasyonunda 1 tutuklama

Adıyaman'da, özel harekat destekli düzenlenen DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri merkezli 2 ildeki kaçakçılık operasyonunda 5 tutuklama

Kayseri merkezli İstanbul ve İzmir'de sigara kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya'da özel güvenlik görevlilerine eğitim

Malatya'da polis tarafından eğitim kurumlarında görev yapan özel güvenlik görevlilerine hizmet içi eğitim verildi.

Okul kantinine giren kar maskeli 5 hırsız yakalandı

Elazığ'da girdikleri lisenin kantinini adeta talan eden kar maskeli 5 şüpheli yakalandı.

Üniversiteli genç kızlara yabancı cisim atan şüpheliler tutuklandı

Mersin'de yolda yürüyen üniversiteli 3 genç kıza yabancı cisim atarak birinin yaralanmasına neden olan motosikletli 2 genç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Deprem beşik gibi salladı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen deprem, Bolu'da da etkisini hissettirdi. Düzce ve Bolu'da market raflarındaki ürünlerin devrildiği, araçların ve binaların sallandığı anlar, anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Jandarma ekiplerinden kaçakçılık operasyonu

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir adrese yapılan kaçakçılık operasyonunda çok sayıda kaçak sigara, sigara kağıdı ve çay ele geçirildi.

Nefes borusuna yemek kaçan kadını ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir lokantada nefes borusuna yemek kaçan kadını, iş yeri sahibi, yaptığı 'Heimlich manevrası' ile kurtardı. O anlar, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

5 kişilik arkadaş grubu arasında silahlı kavga: 1 yaralı

Sultangazi'de sokak üzerinde bulunan 5 kişilik arkadaş grubu arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Şahıslardan birisi tartıştığı arkadaşına önce silahla ateş açtı, daha sonra elindeki silahla kovalamaya başladı. Olay sonrası 1 kişinin yaralandığı o anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişiyi akrabalarının evinde öldürdüğü öne sürülen 5 zanlı adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin yakınları 'Kardeş hakkını verdin hakkını. Helal olsun. Sen gerçekten kralsın. Yapmazsan adam değildin Osman. Adam gibi adamsın Osman her zaman yanındayım. Ölene kadar bakarım sana' diyerek savunması dikkat çekti.

Oto galeride çıkan yangında 6 araç kullanılamaz hale geldi

Diyarbakır'da gece saatlerinde bir otomobil galerisinde çıkan yangında 6 araç kullanılamaz hale geldi.

Kendisinden haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kendisinden bir süre haber alınamayan kadın, evinde ölü bulundu.

Otomobiller kavşakta kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde otomobiller kavşakta kafa kafaya çarpıştı, 5 kişi yaralandı.

Toplam 28607 haber.