Asayiş

Asayiş Haberleri

Motosiklet çalmak isteyen şahıslar bekçilere yakalandı

Adıyaman'da, ikamet bahçesinde bulunan motosikleti çalmaya çalışan 3 şahıs, mahalle ve çarşı bekçileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Diyarbakır'da boşanma aşamasındaki erkek, eşinin evine çıkıp bıçakladı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde boşanma aşamasındaki şahıs, eşinin yaşadığı daireye çıkıp yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Karbonmonoksit gazından etkilenen çift yaşam savaşı veriyor

Adıyaman'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen çift, kaldırıldıkları hastanede yaşam savaşı veriyor.

Kaybolan 13 yaşındaki çocuk, yoğun sis ve yağış altında aranıyor

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, dün sabah mantar toplamaya gittikten sonra haber alınamayan 13 yaşındaki Selman Yaşar için ekipler olay yerine sevk edilerek arama çalışmaları başlatıldı.

Uslanmaz hırsız kameralara yakalandı

Malatya'da çok sayıda elektronik eşya çaldığı belirlenen uslanmaz hırsız kameralara yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kısa devre nedeniyle 6 araç ve bir iş yerinin yandığı olayda güvenlik ihmali iddiası

Diyarbakır'da dün gece saatlerinde bir otomobilin kısa devre yapmasıyla oto galeriden yangın çıktı. Galeri dükkanındaki yangında 6 araç ve 1 iş yeri kül oldu, olay anında güvenlik çalışanlarının uyuması ve itfaiyenin geç haberdar edilmesi ile büyüyen yangın 10 milyon TL zarara uğrattı.

19 yıllık bebek cinayeti aydınlatıldı

Adıyaman'da 19 yıl önce gayrimeşru olarak dünyaya gelen bebeğin öz anne ve babası tarafından öldürüldüğü yıllar sonra ortaya çıktı.

Diyarbakır'da köpeğe çarpan araca çarpmamak için canından oldu

Diyarbakır'da gece saatlerinde bir sürücü köpeğe çarptı, arkadan gelen tır hakimiyetini kaybederek devrildi. Tır sürücüsü köpeğe çarpan araca çarpmamak için canından oldu, 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'te PKK/YPG operasyonu: 9 gözaltı

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı

Elazığ'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydan gelen kazada, 1 kişi yaralandı.

Malatya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde hafif ticari aracın dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki genç hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

112’yi arayıp ’İntihar edeceğim’ dedi, gelen ekipler cesediyle karşılaştı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişinin 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak intihar edeceğini söylemesi üzerine bölgeye gelen ekipler, şahsın cesediyle karşılaştı.

Göçerlerin çadırında yangın çıktı, 55 küçükbaş telef oldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde göçerlerin çadırında çıkan yangın sonucu 55 küçükbaş hayvan telef oldu. 17 yaşındaki Mahmut Saygı, yangını söndürmeye çalışırken vücudunda yanık oluştu.

Ankara’da iki çocuğun bıçakla şakalaşması kanlı bitti

Ankara'nın Polatlı ilçesinde sanayi sitesinde çalışan iki çocuğun bıçakla şakalaşması kanlı bitti. Bacağından yaralanan çocuk ameliyata alınırken, arkadaşı gözaltına alındı.

Diyarbakır'da polis aracı kaza yaptı: 17 hafif yaralı

Diyarbakır'da polis aracının kaza yapması sonucu 17 polis tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da iki ayrı olayda uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan toplam 5 kişi adliye sevk edildi.

TÜGVA binasına düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin davanın görülmesine başlandı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan TÜGVA binasına el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlediği iddiasıyla hakkında 49 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilen Besra Yalçın hakim karşısına çıktı. Yalçın savunmasında suçlamaları kabul etmezken soru cevap esnasında gülmesi üzerine mahkeme başkanı Sen şu an müebbet ile yargılanıyorsun. Neden gülüyorsun? dedi. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Hırsızlık zanları polisten kaçamadı

Malatya'da çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen üç zanlı yakalandı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan 2'si tutuklandı.

Sele kapılan kadın hayatını kaybetti

Mersin'in Gülnar ilçesinde şiddetli yağmur sonrası oluşan sel sularına kapılan bir kadın yaşamını yitirdi. Kadının cansız bedeni, kaybolduğu yerden 3 kilometre uzakta bulundu.

Toplam 28605 haber.