Asayiş

Asayiş Haberleri

Kazada ağır yaralanmıştı, 1 hafta sonra ölüm haberi geldi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 1 hafta önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

Ayakkabısını çıkarırken kafa üstü düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Samsun'da ekmek alıp evine gelen yaşlı adam, ayakkabısını çıkarırken düşerek kafasını merdivenlere çarpıp hayatını kaybetti.

13 yıllık sır perdesinde yeni gelişme

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 13 yıl önce ortadan kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Bayram Tosun olayında, şüpheliler tarafından gömüldüğü belirlenen adreste 3 yıl önce insan kafatası, kemikler ve ayakkabı bulunduğu ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ileri sürüldü.

Şehit Teğmen Duabey Onur Öztürkmen son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit Operasyonu sırasında teröristlerin düzenlediği roketli saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde şehidin kardeşi Fatih Öztürkmen'in tabut başında göz yaşı döken yakınlarına 'ağlamayın' diye seslenmesi ve tabut üzerine şehit ağabeyinin kılıcını bırakması ise dikkat çekti.

Oyuncak bebeklerde uyuşturucu sevkiyatı

Malatya'da polis tarafından düzenlen operasyonlarda oyuncak bebekler içerisine gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Olaylarda gözaltına alınan 9 zanlıdan 8'i tutuklandı.

Kuyuya düşen köpek için zamanla yarıştılar

Malatya'da 15 metre derinlikteki su kuyusuna düşen ve yaralanan köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Malatya'da halk otobüsü ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Gaziantepli şehitler için havalimanında tören

Pençe-Kilit operasyonunda teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen ve Piyade Uzman Çavuş Eyyüp Uğurlu için Gaziantep Havalimanında tören düzenlendi.

Ailelerin evlat nöbeti bin 183'üncü gününde kararlılıkla devam ediyor

Çocuklarının PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti, Diyarbakır HDP il binasının önündeki çadırda kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da eğlence mekanına silahlı saldırı: 1 yaralı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da otomobil takla attı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Şehidin silah arkadaşlarının okuduğu marş tüyleri diken diken etti

Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in silah arkadaşları, taziye evini ziyaret etti. Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve cephede çarpışan arkadaşları için Harp Okulu Marşı'nı okuyan teğmenler, tüyleri diken diken diken etti.

Kalp krizi geçiren komiser kurtarılamadı

Gaziantep'te görevli Komiser Gökhan Torun, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden komiser, Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından memleketi Bursa'ya uğurlandı.

Kuyumcudan 750 bin değerinde altın çalan hırsızlar 24 saat geçmeden yakalandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir kuyumcudan 750 bin TL değerinde altın çalan şüpheliler, 24 saat geçmeden yakalanıp emniyet işlemlerinin ardından çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavga sonrası otomobilden rastgele ateş açan şahıslar ekipleri alarma geçirdi

Adıyaman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası durumundan şüphelenilen bir otomobil polis ekiplerini harekete geçirdi.

Otomobil sulama kanalına düştü: 3 yaralı

Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Ehliyetsiz sürücü kazaya neden oldu: 5 yaralı

Adıyaman'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin bir başka otomobil ile çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Cinnet getiren genç dehşet saçtı: Azayı öldürdü, babası ile kardeşini ağır yaraladı

Bursa'da ailesiyle tartıştıktan sonra cinnet getiren genç kavgayı ayırmaya gelen muhtar azasını öldürdü, babası ile kız kardeşini ağır yaraladı.

İzmir derbisinde olaylar çıktı, maç ertelendi

İzmir'de saat 19.00'da başlayan Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan'a korner diğeri ile saldırdı. Kaleci Ozan'ın kafasında yaklaşık 4 santimlik yarık olduğu ifade edilirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 Göztepe taraftarı ise ameliyata alındı.

Toplam 28607 haber.