Asayiş

Asayiş Haberleri

Depremde yıkılan binanın enkazında erkek cesedi bulundu

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binanın enkazında 30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

ABD’yi vuran hortum ve şiddetli fırtınada can kaybı 26’ya yükseldi

ABD'nin Arkansas, Mississippi, Iowa, Tennessee, Illinois ve Wisconsin başta olmak üzere 7 eyaletini vuran şiddetli fırtına ve hortumlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükseldi.

Şanlıurfa’da 1 kişinin öldüğü silahlı kavga kameraya yansıdı

Şanlıurfa'da iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Irak’ta inşaat halindeki AVM çöktü: 8 işçi kurtarıldı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta inşaat halindeki bir alışveriş merkezinin çökmesi sonucu enkaz altında kalan 8 işçi kurtarıldı.

Evlat nöbetindeki aileler, HDP’lilerin kendi çocuklarını dağa götürmeleri çağrısında bulundu

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin Diyarbakır'da HDP il binası önündeki evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor. Aileler, HDP'lilere kendi çocuklarını dağa götürme çağrısında bulundu.

Araçtaki deprem çantası hayat kurtarıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası vatandaşların zorlu koşullarda araçlarına sığınarak barınma gibi problemleri aşmaya çalışması dikkat çekti. Yaşanabilecek benzer durumlar için araç sahiplerine önerilerde bulunan oto servis müdürü Oğuz Avşaroğlu, araçların periyodik bakımlarının da aksatılmaması gerektiğini belirterek, 'Bu depremde de yaşadık ki araçlarımıza sığındık. O deprem çantası en azından bize bir 24 saat, 48 saat belki de daha fazla can suyu olabiliyor. Herkes aracının bagajında bir deprem çantası bulundursun' dedi.

Kendisine yol veren şoförü darp edip kaçtı

Denizli'de yaya geçidinden karşıya geçmekte olan genç, o esnada durup kendisine yol veren otobüs şoförüyle geçiş üstünlüğü tartışmasına girdi. Kendisine yol veren şoförü darp eden genç yaya, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Oğlunun kaza sonrası yaralandığını duyan baba olay yerinde kalp krizi geçirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ehliyeti olmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki palmiyeye çarpan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Sürücü koltuğundaki oğlunun kaza yaptığını duyarak olay yerine gelen kalp hastası olup bypass geçirdiği belirtilen baba ise bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kaza anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da silahlı çatışma kamerada

Kasımpaşa'da cezaevinden yeni çıkan bir adam ile adamın dini nikahlı eşini rahatsız ettiği iddia edilen şahıs arasındaki kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Dehşet anları kameralara yansırken, olayda cezaevinden çıkan adam ile ATM'den para çeken bir öğretmen yaralandı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan şüphelilerden biri tutuklandı.

Otomobil göle düştü: 1 ölü

Sinop'un Erfelek ilçesinde virajı alamayan otomobilin göle düştüğü trafik kazasında 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Togg’a ön kayıt için sahte site kuran dolandırıcı yakalandı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg marka arabayı satın için ön kayıt yapmak isteyen vatandaşları dolandırmak amacıyla sahte internet sitesi kurarak vatandaşları dolandıran şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Avukata silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs tutuklandı

Kocaeli'de bir avukatı bürosunda silahla yaralayan şahıs, 8 gün sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

Rus uyruklu eşini bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de kıskançlıktan dolayı aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Rus uyruklu eşi Elena Samsanova'yı defalarca bıçaklayarak öldüren Atila Sarıhan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da onlarca kişiye mezar olan iki binanın enkazı kaldırıldı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde ilk depremde yıkılan ve yaklaşık 30 kişinin hayatını kaybettiği iki apartmanın enkazı kaldırıldı.

Rus uyruklu eşini bıçaklayarak öldüren şahıs gözaltına alındı

Eskişehir'de Rus uyruklu eşini aralarında çıkan kavgada defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs gözaltına alındı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına isabet eden mermiyi sıkan şahıs Asayiş Şube’ye getirildi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına isabet eden mermiyi sıkan inşaat bekçisi Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Soba çaldığını iddia etti, eskiciye saldırdı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde soba çaldığı iddia edilen eskiciye bir kişi sopayla saldırdı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tartıştığı eski damadını tüfekle yaraladı

Malatya'da bir şahıs tartıştığı eski damadını tüfekle bacağından vurdu.

Toplam 28582 haber.