Asayiş

Asayiş Haberleri

Togg’a ön kayıt için sahte site kuran dolandırıcı yakalandı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg marka arabayı satın için ön kayıt yapmak isteyen vatandaşları dolandırmak amacıyla sahte internet sitesi kurarak vatandaşları dolandıran şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Avukata silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs tutuklandı

Kocaeli'de bir avukatı bürosunda silahla yaralayan şahıs, 8 gün sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

Rus uyruklu eşini bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de kıskançlıktan dolayı aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Rus uyruklu eşi Elena Samsanova'yı defalarca bıçaklayarak öldüren Atila Sarıhan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da onlarca kişiye mezar olan iki binanın enkazı kaldırıldı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde ilk depremde yıkılan ve yaklaşık 30 kişinin hayatını kaybettiği iki apartmanın enkazı kaldırıldı.

Rus uyruklu eşini bıçaklayarak öldüren şahıs gözaltına alındı

Eskişehir'de Rus uyruklu eşini aralarında çıkan kavgada defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs gözaltına alındı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına isabet eden mermiyi sıkan şahıs Asayiş Şube’ye getirildi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına isabet eden mermiyi sıkan inşaat bekçisi Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Soba çaldığını iddia etti, eskiciye saldırdı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde soba çaldığı iddia edilen eskiciye bir kişi sopayla saldırdı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tartıştığı eski damadını tüfekle yaraladı

Malatya'da bir şahıs tartıştığı eski damadını tüfekle bacağından vurdu.

Elazığ’da 6 kişinin cansız bedeni morga kaldırıldı

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından 6 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Elazığ’daki aile katliamında ’kumar borcu’ iddiası

Elazığ'da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Ailesini katleden ve ardından intihar eden şahsın, kumar borcunun bulunduğu ve babasından para istediği bu yüzden tartışma çıktığı iddia edildi.

Kafedeki tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Edirne'de kafede çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı.

25 farklı olaydan aranan suç makinesi yakalandı

Kocaeli'de dolandırıcılık suçundan 78 kaydı bulunan ve 25 farklı olaydan aranan şahıs, son olayında yakayı ele verdi.

Hırsızlar kaçtı polis kovaladı

Aydın'ın Söke ilçesinden otomobil çalan iki hırsız, Didim'de emniyet güçlerini peşine taktı. Zanlılar kaçmaya çalıştıkları sırada biri polis aracı olmak üzere iki araca zarar verirken, bir polisin de yaralanmasına neden oldu. Kovalamaca sonucunda iki hırsız da kıskıvrak yakalandı.

Mersin Polisevi saldırısına ilişkin iddianame hazırlandı

Mersin'de geçtiğimiz yıl polisevine düzenlenen ve 1 polis memurunun şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı terör saldırısının Dilara Ürper ve Emel Feremez adlı PKK'lı teröristlerce gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, saldırı sonrası çöp konteynerinde bulunan saatli düzenekte ise terörist Dilşah Ercan'a ait parmak izinin tespit edildiği bildirildi.

Evde uyuşturucu içirmeyen üniversitelinin öldürülme davası

Samsun'da evine misafir gelen gençlere uyuşturucu içmelerine izin vermeyen üniversite öğrencisi gencin kalbinden bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili 1'i tutuklu, 2'si tutuksuz 3 kişinin yargılanmasına başlandı. Davanın ilk duruşmasında müdahil avukatının talebi üzerine, tutuksuz olarak yargılanan 2 kardeşin mahkemece tutuklanmalarına karar verildi.

Nakliyeci hırsızlar kameraya yakalandı

Malatya'da depremden etkilenen ikametlerde taşımacılık yaptıktan sonra hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tanker ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü

Kırklareli'nde tanker ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Işık ihlali kazaya yol açtı, araçlardan biri takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli'de kırmızı ışık ihlali sonucu kavşakta çarpışan araçlardan biri takla atarak hurdaya döndü, kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

TEM’de feci kaza: 58 araç karıştı, 10 kişi yaralandı

TEM Otoyolu Bolu geçişinde 58 aracın karıştığı zincirleme kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Toplam 28533 haber.