Başkan Mesut Samanlı'nın Muhtarlar Günü Mesajı 

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Muhtarlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Muhtarlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Samanlı Yayınladığı mesajda; “Nezih şehrimiz gelişiyorsa en temel sebep hiç şüphesiz mahallelerimizden başlayıp tüm şehre sirayet eden yönetim istikrarı ve hünerleridir. Tüm kriz dönemlerini,  önemli gün ve geceleri çok iyi bir şekilde yöneten ve verimli çalışmalar yapan muhtarlarımız, bizlerin de gurur kaynağı ve kıvanç sebebi olmuştur.” diyen Başkan Samanlı’nın mesajının devamı şöyle;

MUHTARLARIMIZ, DEMOKRASİNİN İLK BASAMAĞINI TEŞKİL ETMEKTEDİRLER

“Muhtarlık, yerel yönetimlerdeki hizmet birimimizdir. Bu yüzden muhtarlık yerelde oldukça önemli bir müessesedir; çünkü muadili bir görevli ve istişare birimi yoktur. Devletin en ücra köşedeki temsilcisi olan muhtarlarımız; huzur, güven ve vatandaşa hizmetin sağlanması noktasında bütün kamu kurumlarına yardımcı olmaktadır.
Belediye hizmetlerinin ihtiyaç duyulan tüm noktalara götürülmesi hususunda belediyelere yardımcı olan muhtarlarımız, aynı zamanda vatandaşın sözcüsü konumunda olup; demokrasinin ilk basamağını teşkil etmektedirler. 

Özellikle pandemi döneminden deprem dönemine, ramazan ayından bayramlara, kandillerden milli bayramlara değin her türlü süreçte hemşehrilerimizi yalnız bırakmayan ve bulundukları bölgelerde tüm şartlarını seferber eden muhtarlarımıza müteşekkiriz. Nezih şehrimiz gelişiyorsa en temel sebep hiç şüphesiz mahallelerimizden başlayıp tüm şehre sirayet eden yönetim istikrarı ve hünerleridir. Tüm kriz dönemlerini,  önemli gün ve geceleri çok iyi bir şekilde yöneten ve verimli çalışmalar yapan muhtarlarımız, bizlerin de gurur kaynağı ve kıvanç sebebi olmuştur.

Bu anlamda da yerel demokrasi için gerçekten paha biçilmez bir değere sahip olan ve özverili çalışmaları ile hemşehrilerimize hizmeti hakkaniyetle devam ettiren tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN