Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü'nden Anlamlı Ziyaret

TVF Kadınlar 2.ligte mücadele eden Malatya temsilcisi Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü Başkan ve Yönetimden Anlamlı Ziyaret.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

TVF Kadınlar 2.ligte mücadele eden Malatya temsilcisi Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü Başkanı Hamit Kapan, Başkan Yardımcıları Mesut Karabulut, Osman Gönültaş ve İnan Kokargül ile Malatya Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan Ankara da bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Ankara ziyareti kapsamında Kulüp yönetimi Voleybol Federasyon Başkanı sayın Akif Üstündağ, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve Spor Kulübünün ismini taşıdığı rahmetli hemşehrimiz Galip Demirel in oğlu Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Sayın Serdar Demirel i ziyaret ettiler.
Ziyaretler esnasında Malatyalı bürokratlar ve Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Malatya tarihinde ilk defa  bir profosyonel bayan takımının şehri temsil edecek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kulüp yönetimini tebrik ederek, her türlü desteklerini açıkladılar. Seneye voleybol takımımızi 1.ligde görmek istediklerini söylediler.
Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,  desteklerini esirgemeyeceklerini belirterek bizleri onurlandıran ev sahiplerine şükranlarını ilettiler. İlk günden bu yana yanlız bırakmayarak yönetimle birlikte eşlik eden her desteği veren TVF Malatya İl temsilcisi Baki Alpaslana ve desteklerini esirgemeyen saygı değer büyüklerimize çok teşekkür ederiz dediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN