Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farımaz'dan BİMYAD'a Ziyaret

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz'ı misafir etti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz’ı misafir etti.

Malatya’nın önemli aktif ve Başarılı Kadın yöneticilerinden Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz BİMYAD’a ziyarette bulundu. BİMYAD Genel Başkan vekili Gazeteci Resul Özbey tarafından karşılanan Tuğba Farımaz çalışmalar hakkında bilgiler vererek neden Zaviye Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Zaviye Mahallesine muhtar adaylığı için mahalle sakinlerinin aday ol baskısına daha fazla sessiz kalamayan Malatya’nın önemli aktif ve başarılı Kadın yöneticilerinden Tuğba Farımaz” Muhtarlık yarışında bende varım” dedi.
Hayatı Başarılarla dolu aldığı her görevi ve sorumluluğu ufku ve vizyonu sayesinde yerine getirmesiyle tanınan görev insanı AKÇADAĞDER Genel Sekreteri, MASKİ İşletmeler Dairesi personeli Tuğba Farımaz Zaviye Mahallesinin sorunlarını bildiğini ve çözülemeyecek sorunların olmadığını belirterek” Zaviye Mahallemizi Mahalle sakinlerimizle birlikte ortak akılla hizmetlerde altın yılını yaşatacağız” dedi.

6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu mahalleler arasında Zaviye Mahallesinin olduğunu belirten Muhtar Adayı Tuğba Farımaz” Maalesef dünyanın da kabul ettiği 6 şubat ta meydana gelen yıkıcı depremlerde Zaviye Mahallemiz büyük hasar aldı.

Ben buradan tüm mahalle sakinlerimize söz veriyorum, yaralarımızı en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Zaviye Mahallemizi daha yaşanabilir bir mahalle yapmak gayretiyle kent kültürü ve Mahallelilik düsturuyla komşuluk bağlarının daha iyi pekişeceği eski günleri aratmayacak şekilde mahalle sakinlerimizle birlikte istişare ederek küllerinden yeniden inşa edeceğiz.

Zaviye Mahallemizin değerli halkına hizmet etmek benim için onurdur. Kapım her daim Mahallemizin tüm sakinlerine sonuna kadar açık olacaktır. Ben değil biz anlayışıyla Zaviye Mahallemizi yeniden ayağa kaldırmaya eski ihtişamlı günlerine döndürmeye talibim.
Destek siz değerli Zaviye Mahalle sakinlerimizden Hizmet bu Kardeşiniz, Ablanız Tuğba Farımaz’dan. Depremleri en fazla yaşayan bir kardeşiniz olarak ben ve Zaviye Mahalle sakinlerimiz bilsinler ki bir kardeşiniz olarak, bir ablanız olarak, bir sırdaşınız olarak çeşitli Projelerimiz hazır. Kurumlarla koordineli çalışmalarla Zaviye

Mahallemize en güzel hizmetleri kazandıracağım.
Deprem döneminde yaşanılan sıkıntıların bir an önce geçmesi için,
Zaviye Mahallemizin Hizmetlerden Mahrum kalmaması için,
Mahalle sakinlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için,
Mahallemizin hak ettiği konuma gelmesi için

Muhtarlık görevine talip oldum. Birlikten kuvvet doğar inancıyla deprem döneminde yaşanılan sıkıntıların bir an önce geçmesi ve mahallemin hiçbir hizmetten mahrum kalmaması için, gençliğimin verdiği enerji ve yetenek ile mahalle sakinlerim ile el ele birlikte sorunlarımıza çare olmak istişare içinde hizmet vermek resmi kurum ve kuruluşlar ile köprü görevi görerek mahalle halkımın işlerini kolaylaştırmak, yaşanılabilir bir mahalle olması için, Mahalle sakinlerimde takdir eder ve bana mührü almayı nasip ederse herkesin faydalanabileceği muhtarlık dönemini dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın hep beraber güzel bir dönem geçireceğimizi umut ediyor ve Zaviye Mahallesi muhtar adayı olduğumu açıkladı” diye belirtti.

BİMYAD GENEL BAŞKAN VEKİLİ ÖZBEY” HAYIRLI OLSUN”
BİMYAD Genel Başkan Vekili Resul Özbey ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz’ı kutluyorum. Kadın olarak Malatya’da hep başarılarıyla ön plana çıkan insan odaklı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan bir isim.

Malatya’nın böyle örnek kadınlara ihtiyacı var. Çıkmış olduğu hizmet yolunda kendisini tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN