Zafer Spor Kulübü Mudanya'da Fırtınalar Estirdi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapılan Alpagut Türkiye Şampiyonasında Malatya Zafer Spor Kulübü, 3 altın 1 gümüş madalya alarak şampiyonanın gözde ekibi oldu.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan Alpagut Türkiye Şampiyonasında Malatya Zafer Spor Kulübü, 3 altın 1 gümüş madalya alarak şampiyonanın gözde ekibi oldu.
Uzakdoğu sporlarının Malatya’daki güzide spor kulübü olan Zafer Spor Kulübü ,farklı branşlarda çeşitli zamanlarda yapılan müsabakalarda bir çok Türkiye şampiyonluğu kazanırken,bu kez Mudanya2da 11/12 Kasım tarihlerinde yapılan Alpagut Türkiye Şampiyonasında da 3 altın,1 gümüş  madalya alarak başarı grafiğini sürdürdü.
Zafer  Spor Kulübü kurucusu ve antrenörü milli sporcu Ali Zafer yönetimindeki sporcular,elde ettiği başarılarla dünya şampiyonasında ülkemizi de temsil edecekler. Kulüp kurucu antrenörü milli sporcu Ali Zafer, Mudanya’da yapılan müsabakalar sonrası yaptığı açıklamada “ Sporcularımızın her biriyle ayrı ayrı gurur duyduk. Yapılan müsabakalarda sportmen centilmenliği elde bırakmayarak ortaya koydukları gayret sonucu elde ettikleri üstün başarılarla ülkemizi dünyada da temsil edeceklerdir. İnanıyorum ki sporcularımız hem Malatya’yı,hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Daha önce yapılan müsabakalarda elde edilen başarılar kulübümüzün spora verdiği önemi de ortaya koymaktadır. Bizler sporcularımızın Malatya’ya ve ülkemize kazanımları için bütün gayretimizle onların yanında olmaya devam edeceğiz “ dedi.

ŞAMPİYONADA MADALYA ALANLAR
Ali Zafer : 75 Kg Veteran Kategoride Türkiye Şampiyonu
İsmail karakaş : 65 kg  -Altın Madalya
Muhammet İsa Karadeniz : 50 kg –Altın MAdalya
Semi Azim Doğan:  50 kg  - Altın Madalya 
Ramazan Polatlı:  55 kg -  Gümüş Madalya

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN