Yunus Emre Fidanel o ilçeden aday adayı oldu

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel, Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yunus Emre Fidanel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu yerel yönetimlerde en iyi şekilde temsil etmek için 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Yeşilyurt Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurumu bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım.

2010 yılından beri büyük bir gururla üyesi olduğum bu kutlu hareketin bir parçası olarak liyakât ve hakkaniyet düsturuyla hizmet etmek üzere bu yola çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Yıllardır şehrimizin bir adım dahi ileri gidebilmesi adına aldığım çeşitli görev ve temsiliyetlerimin ardından Yeşilyurt ilçemizde özellikle de 6 Şubat depremleriyle ortaya çıkan sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında gerek ilgili kurum ve STK’lar gerekse de yerelde belediyemiz aracılığıyla en hızlı şekilde toparlanma hatta daha ileriye gidebilmek adına Allah’ın izniyle yorulmadan ve durmadan çalışmaya söz veriyorum.

Hep beraber Yeşilyurt başta olmak üzere depremden zarar gören tüm şehrimizi ayağa kaldırmak için üzerimize düşeni yapacağız. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere geleceğe dönük projelerimizle Yeşilyurt’umuzun Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olması için tüm gücümüzle çalışacağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN