Vali Hulusi Şahin'in Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Kıymetli Malatyalı Hemşehrilerim,
Bir bayram gününe daha ulaşmanın manevi hazzını tüm Müslüman Âlemi olarak yaşıyoruz.  İdrakiyle müşerref olduğumuz Kurban Bayramının, bizleri millet olarak birbirimize bağlayan kardeşlik hislerinin artmasına,  ihtiyaç sahiplerinin fark edilmesine, husumet ve kıskançlık duygularının gönüllerimizden çıkarılarak samimi yardımlaşma anlayışının kalplerimizde hâkimiyet kazanmasına vesile olması bu kutlu günleri tam anlamıyla idrak etmemizi sağlayacaktır. 
10 İlimizle birlikte ilimizi de etkileyen deprem felaketinin yaralarını millet olarak saracak, birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntılı günleri de geride bırakacağız.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini temin amacıyla Valiliğimizce gerekli tüm güvenlik ve trafik tedbirleri alınmıştır. Bu önlemlerin hassasiyetle uygulanması için güvenlik teşkilatlarına gerekli talimatlar verilmiştir. Bayram günlerinin hüzne dönüşmemesi için tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle uymalarını istirham ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, ifâ edeceğimiz kurban ibadetlerinizin kabulünü Yüce Allah’tan niyaz eder, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içinde ailenizle birlikte bir bayram daha geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN