Vali Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ziyaretlerine Devam Ediyor

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı Türkiye'nin İlk Kadın Jandarma Karakol Komutanı Şehit Yarbay Songül Yakut'un Ailesini Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 31.05. 2017 tarihinde Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu 12 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Türkiye'nin ilk kadın Jandarma Karakol Komutanı Şehit Yarbay Songül Yakut'un ailesini ziyaret etti.

Ziyarete Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca’nın eşi Aslıhan Topaca ile İl Jandarma Komutanın eşi Mukkades Altın ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Cevdet Tatar katıldı.
Hanımefendi Hanife Yazıcı Akçadağ’ın Ören Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Yarbay Songül Yakut'un annesi Sebahat Yakut ile bir süre sohbet ettikten sonra istek ve sorunlarını dinledi.

Şehitlik mertebesine ulaşmanın herkese nasip olmadığını, vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerinin devletimizin ve milletimizin en kıymetli emanetleri olduğunu söyleyen Hanımefendi Hanife Yazıcı, “Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir ve devlet olarak her zaman onların yanında olup  her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bugün, bu topraklarda özgürce hareket edip mutlu bir şekilde yaşamamızı sağlayan ve bizler için ölüme korkusuzca giden şehitlerimizden Allah razı olsun.” dedi. 

Şehit ailesiyle hatıra fotoğrafı çektiren Hanımefendi Hanife Yazıcı ziyareti sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN