Vali Ersin Yazıcı Battalgazi İlçesini Ziyaret Etti.

Vali Ersin Yazıcı, 16.08.2023 tarihinde, İlimizde göreve başlamasıyla, depremlerden etkilenen ilimizi tanımak, kurumların iş ve işlemlerini yerinde denetlemek, vatandaşların sorun ve taleplerini tespit etmek amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlar ve ilçelerimizi aralıksız bir şekilde ziyaret etmeye devam etmektedir.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Vali Yazıcı, bu düşünceyle bugün Battalgazi Kaymakamlığını ziyaret ederek, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar ve İlçe Belediye Başkanı Osman Güder’den ilçemizle ilgili brifing aldıktan sonra ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflar Vali Yazıcı’ya ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılan, Kırkgöz Sahil Parkı’nda incelemelerde bulunduktan sonra depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını karşılayacak ve halihazırda yapımı devam eden, Gelinciktepe 3. ve 4. etap TOKİ Kalıcı Deprem Konutları’nın inşaat sahasında incelemelerde bulunup, yüklenici yapım firma yetkililerinden brifing aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN