Türk Kızılay'ın tüm toplum kesimlerine yardımları sürüyor

Türk Kızılay'ın tüm toplum kesimlerine yardımları sürüyor

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

İçinde bulunduğumuz bu dönemde ihtiyacı olan herkese el uzatan Kızılay, İstanbul’daki Süryani ve Romanlara gıda yardımında bulunurken Paskalya Bayramı’nı kutlayan Rum çocukları da oyuncaklarla sevindirdi.

Koronavirüs salgınından etkilenenlere verdiği desteklere Ramazan yardımlarını da ekleyen Kızılay’ın toplumun tüm kesimlerini kucaklama çalışmaları sürüyor. Son olarak İstanbul’daki ihtiyaç sahipleri için Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi’ne 1250 kişilik ve Romanlara 750 kişilik gıda malzemesi ile konserve et ulaştıran Kızılay, Rum cemaatine mensup çocukların bayram sevincine de ortak oldu. Kızılay, İstanbul Beyoğlu’ndaki Zapyon Rum Okulu’na Paskalya Bayramı’nı kutlayan çocuklar için 350 parça oyuncak hediye etti.

Kızılay’ın yardım kolilerinin teslimine eşlik eden Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan; dil, din, ırk ayrımı yapmadan tüm ihtiyaç sahiplerine Kızılay’ın yardımlarının ulaştığını belirtti.

Yardım malzemelerinin teslim edildiği Süryani, Roman ve Rum halkı da her zaman destek olan Kızılay’a ve Türk milletine teşekkürlerini iletti.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN