Temiz Siyaset ve Malatya'nın Geleceği İçin

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Birlikte Temiz Siyaset İçin El Ele!

Malatya'da yaşanan kirli oyunların önüne geçmek, adil ve temiz bir siyaset anlayışını benimsemek, hepimizin boynunun borcudur. Bu çerçevede, geleceğimiz için güçlü bir duruş sergilemeli, adayların hizmet ve projelerine odaklanarak, şehrimizi hak ettiği noktaya taşıyacak adımları atmaya devam etmeliyiz.

Gelişen siyasi atmosferde, Malatya'nın gerçek ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak yöneticileri seçmek için bilinçli ve duyarlı bir şekilde hareket etmeliyiz. Temayül sürecinde, adayların demokratik ve adil bir değerlendirmeye tabi tutulması ve halkımızın beklentileri doğrultusunda en doğru kararların alınması için bilinçli bir şekilde hareket etmeliyiz.

Malatya'nın huzur, refah ve kalkınması için temiz siyasetten yana olan herkesi, kirli oyunlara karşı uyanık olmaya çağırıyoruz. Geleceğimiz için birlikte hareket edip, adil ve temiz bir siyaset anlayışıyla şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak için birlikte duruş sergilemeye davet ediyoruz.

Siz de temiz siyasetten yana olan herkesi, Malatya'daki kirli oyunlara karşı uyanık olmaya ve şeffaf, adil bir siyaset için birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Malatya'nın geleceği için birlikte çalışalım!

Başkan Selahattin Gürkan'ın itibarına yönelik yapılan iftira ve ahlaksız söylemler hem kendisi hem de Malatya halkı için üzücü bir durumdur. Bu tür kirli FETÖ vari oyunlara karşı uyanık olmak ve bu tür saldırıları ciddiye almadan adil ve temiz siyasetin yanında durmak önemlidir. Temayül sürecinde adayların hizmet ve projelerine odaklanarak Malatya'nın geleceği için yapıcı ve pozitif bir atmosfer oluşturulmalıdır. Kirli oyunlara prim vermeden, Malatya halkı olarak dürüst ve adil bir seçim süreci için birlikte hareket etmeye devam etmek en iyisidir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN