TDP Malatya İl Başkanlığında Ali Karakuş Dönemi

Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanlığına Malatya'nın önemli isimlerinden Ali Karakuş'u İl Başkanı olarak atadı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanlığına Malatya'nın önemli isimlerinden Ali Karakuş'u İl Başkanı olarak atadı.

Malatya’nın önemli eşraflarından siyasetçi Ali Karakuş Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oluruyla resmen Malatya İl Başkanı olarak ataması gerçekleştirildi.

Malatya İl Başkanlık görevinin mazbatasını almak üzere Ankara’da genel merkeze çağrılan Ali Karakuş TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve Genel Sekreter Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu ile Genel Merkezde bir araya geldi.

Türkiye Değişim Partisinde düzenlenen mazbata töreninde Genel Başkan ve yönetim kurulu hazır bulunurken Genel sekreter Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu Genel Başkan’ın bizzat imzaladığı

Mazbatayı Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’a teslim etti.
Malatya Kurucu İlk Başkanı olarak görev yapan ve daha sonra İç Anadolu Bölgesindeki illerin tamamı ile Malatya, Elazığ, Adıyaman illerin Teşkilatlarından sorumlu Başkanı olarak görevlendirilen Ramazan Akbudak'tan boşalan Malatya İl Başkanlığına Malatya'nın Kabul gördüğü isimlerden Ali Karakuş'un getirilmesi siyasi arenada heyecan yarattı.

3 Çocuk babası Ali Karakuş Anadolu Üniversitesi Maliye bölüm mezunu, İnönü Üniversitesi 3 sınıf İletişim Fakültesi öğrencisi, Lisans mezunu, 8 yıl Malatya Kırmızı Et Birliği Genel Sekreterliği, Siyaset bilimcisi, Halkın içerisinde saygı duyulan bir isim.

Malatya’nın yeni il Başkanı Ali Karakuş” “Türkiye Değişim Partisi Halkın Partisidir. Çiftçi partisidir, esnaf Partisidir,  Emekli Partisidir, İşçi Memur Partisidir, Öğrenci Partisidir.  Kısaca her kesimin partisidir.
Türkiye Değişim Partisi git gide kutuplaştırılan vatandaşlarımızın birleştirici unsurudur. Her bir vatandaşımızı bu birleşimde bizimle birlikte değişime davet ediyoruz. Bizim Gücümüz bu ülkeye ve bu millete olan inancımız ve sadakatimizdir.

Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül liderliğinde Türkiye’de değişimin rüzgârıyla yapılacak seçimlerde iktidara Değişim Kadrolarıyla geleceğiz. Biz birlikte güçlüyüz. Türkiye’de hizmetin ve kalkınmanın adresi Türkiye Değişim Partisidir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN