Şehri Enkaza Dönüştüren Zihniyetin Değişmesidir

'Malatya'nın ihtiyacı kişilerin değişmesi değil, şehri enkaza dönüştüren zihniyetin değişmesidir'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Hayatında bir tuğlaya, bir metrekare yere bile sahip olmamış insanlar, maalesef sorgusuz, sualsiz, plansız bir şekilde bu şehrin en az 100 yılına karar vermek istiyor. Malatya’nın ihtiyacı kişilerin değiştirilmesi değildir, Malatya’nın en temel ihtiyacı rantiyeye teslim olan, bu şehri enkaza dönüştüren zihniyetin değiştirilmesidir” dedi.

Bilal Yıldırım ve Yeniden Refah Partisi yöneticileri, Sanayi Sitesindeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek, esnaflarla sohbet edip, 31 Mart  seçimi için destek istediler.

Birçok esnaftan oy desteği sözü alan Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak ilk defa girmiş olduğumuz genel seçimlerde Malatya’da yüzde 10 oy almıştık. Bugün yerel seçimlerde tüm anketlerde Yeniden Refah Partisi olarak birinci partiyiz. Ama biz sahada son ana kadar çalışmamızı sürdüreceğiz. Vatandaşımızın hem oyuna hem de duasına talibiz.”  dedi.

-“Hayatlarında 1 metrekare yere sahip olmamışlar, ama bu şehrin 100 yılına karar veriyorlar”

Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Yeniden Refah Partisi olarak, Sanayi sitesinin yerinde dönüşümünü destekliyoruz. Hayatında bir tuğlaya, bir metrekare yere bile sahip olmamış insanlar, maalesef sorgusuz, sualsiz, plansız bir şekilde bu şehrin en az 100 yılına karar vermek istiyor. Bu haksızlıktır, bu insanı ve İslami değildir. İstişare kültürünü yok ettiler. Bu şehirde yaşıyoruz, ama bu şehir için yapılan projeleri ve planları göremiyoruz.  Sanayi Sitesi için yerinde dönüşüm yapılmalı. Malatya’yı 20 yıldır yanlış yöneterek enkaza dönüştürenler, hiçbir şey olmamış gibi, bu memleket deprem yaşamamış gibi, kendileri sorumlu değilmiş gibi hareket ediyorlar. Malatya’nın ihtiyacı kişilerin değiştirilmesi değildir, Malatya’nın en temel ihtiyacı rantiyeye teslim olan, bu şehri enkaza dönüştüren zihniyetin değiştirilmesidir.  3-5 tane tüccar istiyor diye Söğütlü Camisi’ni bile kaşla göz arasında Emekliler Parkına götürmek istediler. Öncelikle kıymetli Malatyalıların ve bizlerin tepkisini görünce bu tüccar planından vaz geçtiler.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN