Sanayi esnafı 1 günlük yas ile deprem şehitlerini anacak

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat Depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçti.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat Depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçti.

Dünyada eşi benzeri olmayan ve Malatya’mızın da içerisinde olan asrın felaketinde Binlerce insanımız enkazlar altında kaldı, vefat etti, binlerce vatandaşımız ise yaralandı.

Malatya’da ise yıkıcı depremin ağır faturasını iliklimize kadar hisseden Esnaflarımız oldu. Özellikle Sanayi esnaflarımız Depremin etkisini işyerlerinde zor koşullarda yıkık ve virane olmuş ağır şartlarda can korkusu altında Malatyalı vatandaşlarımıza hizmet vermek için mücadele ediyoruz.
Halen Yıkıcı Depremin etkisinin silinmediği Küçük Sanayi sitemizde yetkililerden bir an önce esnaflarımızın sorununa çözüm bulmalarını bekliyoruz. 1 Yıl geçmesine rağmen tek katlı olan sanayimiz ada, ada yenilenebilirdi.

Depremlerde birçok esnafımızın Ailesinde büyük can kayıpları yaşandı. Evleri ve dükkanları yıkıldı veya ağır hasarlar aldı. Bu vesileyle Vefat eden Deprem Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Kederli Ailelerine Başsağlığı diliyorum. Allah Bir daha böyle acılar yaşatmasın.
6 Şubat’ta Sanayi Esnafları olarak 1 Günlüğüne Dükkanlarımızı Depremin yıldönümü anısına acılarımızın taze olduğu günde açmama kararı Aldık. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Mehmet ALTAY

Malatya İmalat – Demir Ve Tamir
Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN