Sami Daşkıran Güven Tazeledi!

Gelecek Partisi Battalgazi İlçe 1. Olağan Kongresi Yapıldı. Tek Liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Sami Daşkıran güven tazeledi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Gelecek Partisi Battalgazi İlçe 1. Olağan Kongresi Yapıldı. Tek Liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Sami Daşkıran güven tazeledi.

Sultan Sarayı Düğün sarayında gerçekleştirilen Gelecek Partisi Battalgazi 1. Olağan İlçe Kongresine Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi, Bölge Koordinatörü Seyfettin Bilen, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Koç, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İyi Parti İl Başkan V. Hülya Erdem, İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, Gelecek Partisi Gazi Osman Paşa İlçe Başkanı Mehmet Baran, Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Parlak, Kale İlçe Başkanı Nihat Koca, Doğanşehir İlçe Başkanı Selahattin Kızıl, Yeşilyurt İlçe Başkanı Sıtkı Zafer Doğan, Gelecek Partisi Malatya İl yönetimi ve partililer katıldı.

Pandemi Kuralları çerçevesinde maske ve sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan kongrede divan Başkanlığına Sıtkı Zafer Doğan, Katip Üyeliklere Osman Bereket, Mehmet Yağmur, Erhan Yağlıcı ve Veysel Karademir oy birliğiyle seçildiler.
Saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra Faaliyet raporunu okuyan Ali Karakuş " Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından 12 Aralık 2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisinin Milletimize, Devletimize Güven huzur ve Adalet getirmesi temennisi ile faaliyet raporunu siz değerli hazirunla paylaşmak istiyorum.
6 Mart tarihinde Gelecek partisi Malatya il başkanlığına atanan Mehmet Koç başkanımız ile gelecek partisinin Malatya'daki siyasi oluşumu başlamış bulunmaktadır. Partimizin Kuruluş aşaması pandemi sürecine denk gelmesine rağmen Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Yönetim kurulu listesini tamamlamış olup siz değerli haziruna arz ederim. "

Daha sonra söz alan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi, Bölge Koordinatörü Seyfettin Bilen "  Gelecek Partisi çok kısa bir süre içerisinde halkımızın umudu oldu. Halkımızın teveccühü bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Halkımızın bu güven ve ilgisine layık olacağız. Partimiz, 66 il ve 350 ilçede teşkilatını kurdu.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya'da da güçlü bir şekilde teşkilatlanıyoruz. Ülkeye ateş düşmüş ondan dolayı Gelecek Partisi kurularak bu yangını hep birlikte söndüreceğiz. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun selamını getirdim. Malatyalı Kadirşinasttır. Malatya Önemli insanların yetiştirdiği bir ilimizdir.
Adı Konulmamış bir ekonomik krizin içerisinde ülkemiz. Bu ekonomik kriz devalasyon baskı ile yok sayılamaz. Devlet işleyişini iyi bilmek gerekiyor. Gelecek Partisi Kadroları bu sorunu çözecek donanıma ve bilgiye sahiptir.  Kongremiz hayırlı olsun " dedi.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Koç ise " Ülke olarak çok nzor bir süreçten geçtiğimiz herkesin malumu. Ekonominin çöküşü, gelir dağılımındaki adaletsizlik, Dış politikadaki sürüklenme, yolsuzluklar, Ahlaki çürüme, Kifayetsiz muhterislerin ülkenin kaderinde söz sahibi olmaları ülkeyi adeta yönetilemez hale getirmiş, büyük bir felakete sürüklemiştir.
Sizler bu korku imparatorluğuna teslim olmadan adım attınız. Ses verdiniz, sesimize ses katarak felakete doğru sürüklenen ülkeyi ve insanlarımızı kurtarmak adına adeta bir çığlık oldunuz. Her biriniz elinizdeki fenerle ülkemizin üzerine çökmüş olan bu zifiri karanlığı dağıtmak için yola yola çıktınız. Çıktığınız bu yolda karanlığa teslim olmadığınız için sizlere müteşekkirim.
Yola ilk çıktığımızda bu düzeyde bir destek göreceğimizi ben  de düşünmemiştim. Ancak Allah'a Hamdolsun'ki yaşadığımız salgın sürecine rağmen çıktığımız bu yolda çok kısa sürede yüzlerce, binlerce kişi bize yoldaşlık etti. Arkadaşlarımızın özverileri sayesinde kısa sürede il ve ilçe teşkilatlarımızı kurduk.
Çıktığımız bu yolda hiç durmayacağız. daima yürüyeceğiz. Kapı Kapı dolaşacağız. ziyaret etmediğimiz ev, selam vermediğimiz bir vatandaş, dokunmadığımız bir gönül, fethetmediğimiz bir kalp kalmayacak. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Malatya'nın geleceğine sahip çıkacağı inancıyla hepinize teşekkür ederim. Olağan Kongrede seçilecek arkadaşları tebrik eder ve başarılar dilerim. "

Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Sami Daşkıran ise " Bu Pandemi süreci içerisinde Kale, Doğanşehir ilçelerimiz kongrelerini yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun. Nihat Koca başkanımı tebrik ediyorum.
Böylesine kısa sürede yaşadığımız pandemi sürecine rağmen gerek il, gerekse ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşları ve kurumlar ile istişarelerde bulunduk. Her geçen gün parti çalışmalarımız büyüyerek devam etmektedir.
Bugün de Battalgazi ilçemizin kongresini yapmak üzere burada bulunmaktayız. Yapacağımız kongremizin Battalgazi ilçemize hayırlı olmasını dilerim. "

Tek liste ile gidilen Gelecek Partisi 1 Olağan ilçe Kongresinde mevcut başkan Sami Daşkıran 85 delegenin oy kullanan 43 kişinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Haber Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN