Rader, MGC'ni Ziyaret Etti

Rader, MGC'ni Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Malatya Radyocular Derneği Yönetim Kurulu Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeni seçilen Vahap Güner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya basını olarak Haydar Karaduman' gibi bir değerlerini kaybettiklerini belirterek "Yolumuza rahmetli Başkanımız gibi iz bırakacak hizmetler bırakmak istiyoruz. Tüm basın kuruluşlarımızla güç birliği yapmak amacındayız.  Malatya'da güçlü bir Radyo ağımız var. Sizlerle birlikte olmak bizlere onur verir, güç verir. Yerel Radyolarımıza RÜTÜK başta olmak üzere, Bankalar ve marka kuruluşlar reklam vererek destek olması lazım. Bunun için öncü olacağız" dedi.

RADER Başkanı Sinan Cavlak, Malatya Gazeteciler Cemiyetini Malatya basın kuruluşlarının çatı örgütü olarak gördüklerini belirterek "MGC bizim çatı örgütümüzdür, öyle görüyoruz. Gecikmiş de olsak Yeni başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. MGC ve basının sorunlarını iyi bilen Başkanımıza başarılar diliyoruz. 10 Yerel radyo olarak bir araya geldik ve ortak haber servislerine başladık.Basın kuruluşlarımızın MGC çatısı altında güç birliği yapmasına biz hazırız" diye konuştu.  

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN