Polis Tarafından Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Polis Tarafından Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada
  "25.05.2021 günü Hamidiye Mahallesinde bulunan bir işyerinden yaklaşık 2.000 TL değerindeki 4 adet el işi özel gümüş yüzüğün çalınması olayı ile ilgili olarak Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera çalışmasında olayı gerçekleştiren şahıs tespit edilmiş ve Nasuhi Caddesi üzerinde yaya olarak görülerek yakalanmış, ilgili birime teslim edilmiştir.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda;

•    2 adet tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 1 adet tüfek, 46 adet fişek, 1 kesici alet, 60 adet uyuşturucu hap,25 gr sentetik kannabinoid ve 1 gr metamfetamin elde edilmiştir.

•    İzzetiye Mahallesinde bir bayan kuaföründe tezgah üzerinde Müşteki N. Ö. Ş. isimli şahsın içerisinde 400 TL ve kredi kartlarının bulunduğu çantanınçalınması olayı ile ilgili kamera incelemelerinde şüpheli şahsın E. A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş. şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş veadli kontrol kaydıyla serbest kalmıştır.

•    Salköprü Mahallesinde dur ihtarına uymayan içerisinde 3 şahsın bulunduğu ticari araçemeksiz caddesi üzerinde alınmış araç içerisinde sadece şoförün olduğu görülmüş şoför M.A.Y. araç içerisindeki şahısların kendisine silah doğrulttuğunu ve tehdit ettikleri için dur ihtarına uymadığını beyan etmesi üzerine yapılan araştırmalarda araçtan inen eşkâle uygun iki şahıs Salköprü Mahallesinde yakalanmış ve tahkikata başlanmıştır."


 Bülten
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN