Olimpiyat Şampiyonluğuna Adım Adım..

Sporcumuz Dünya ???? Boks Şampiyonumuz Hatice AKBAŞ' ı ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledik.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Sporcumuz Dünya ???? Boks Şampiyonumuz Hatice AKBAŞ’ ı ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledik. 
Akçadağ İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalarına devam eden Gururumuz Dünya Boks Şampiyonumuz Hatice AKBAŞ ,Antrenörümüz Kerem AKBAŞ nezaretinde çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. 
Olimpiyat Kotası alan ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında Ülkemizi temsil edecek olan ve yakından takip ettiğimiz sporcumuzun her yönüyle yanında olmaya devam ediyoruz.
Antrenörümüz ve sporcumuzun talepleri doğrultusunda gerek tesis , malzeme ve antrenman materyalleri takviyesi ve gerekse yardımcı teknik personel ( fizyoterapist, psikolog, masör , yardımcı antrenör) görevlendirerek ,sporcumuzun Olimpiyatlara güçlü bir şekilde hazırlanması için gereken imkanları sunmayı sürdürüyoruz. 
Ayrıca Şampiyonumuzun fedakar ailesine de moral ziyareti gerçekleştirerek tüm imkanlarımızla yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Kendilerine de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Bu meşakkatli yolda kendilerini desteklemeye ve Olimpiyat Madalyasının Ülkemize gelmesi için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. 
“Haydi Hatice Şimdi Olimpiyat Zamanı“

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN