Mor Tahta Koleji Eğitim Kalitesinde Sınırları Zorluyor

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Mor Tahta Koleji Eğitim öğretim programında öncelikli hedef olarak bilimin ışığında düşünme stratejisi geliştirebilen, bilgiyi yorumlayabilen, öğrendiğini sorgulayan ve bunu yaşama geçirebilen ve yeni fikirler üretebilen öğrenciler yetiştirmek için yüksek seviyede deneyimli hocalar eşliğinde öğrencilere eğitim vermeye devam ediyor.

Cevatpaşa Mah. Şehit İ. Alpay Bulvarı No: 7/A adresinde konusunda kendini ispat etmiş eğitim kadrosuyla Mor Tahta Koleji yetiştirdiği öğrencileri en büyük değerleri olarak görerek geleceğin tarihine yön verecek nesilleri yetiştiren en önemli merkez olma yolunda büyük adımlarla hedefe ilerliyor.

Milli ve manevi değerlere sahip, saygılı, hoşgörülü, dünyaya eleştirel bakan ve analitik düşünce tarzını benimsemiş asil nesiller yetiştirmek için elimizdeki bütün imkânları seferber etmekten çekinmiyoruz.

Mor Tahta Kolejinde sınav grubu için hafta içi akşam 10 kadar eğitim devam ediyor. Her akşam soru çözümü aktif devam ederken matematik hocalarının yanında nöbetçi diğer branş öğretmenlerde görevlerinin başında bulunuyor. Ara gruplar içinse okul akşam 7 ye kadar ders sonrası her gün onlar içinde soru çözüm saati ile öğrencilere istedikleri ölçüde eğitim kalitesinin yükselmesi için hocalarının bilgilerine başvuruyorlar.

Her konu biriminde ktt sınavı yapıp barajın altında kalan öğrenciler e telafi dersleri verilerek konu tekrar anlatılıp çözülememiş sorular tekrardan anlatımlı olarak çözülerek her öğrencinin aynı seviyeye gelmesi için eğitim farklı yöntemlerle veriliyor. Sınav grubu düzenli olarak ktt sınavı ve deneme oluyorlar. Bireysel olarak öğrenciler takip edilip program yapılıyor.

Mor Tahta Koleji Okulunda öğrencileri okul tarafından yapılacak sınav ile alınması yanında eğitim seviyeleri belli olacağından hangi programlar uygulanmalı yol haritası ortaya çıkıyor.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN