MOMY KİDS/SLİPPERS AYAKKABI MAĞAZASININ AÇILDI,

MOMY KİDS/SLİPPERS AYAKKABI MAĞAZASININ AÇILDI,

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Momy Kids/Slippers Ayakkabı Mağazasının açılışı düzenlen tören ile gerçekleştirildi.
Malatya Kapalı Çarşıda Momy Kids/Slippers Ayakkabı Mağazası açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yetimler Kervanı Derneği yönetim kurulu başkanı İhsan Çolak ve vatandaşlar katıldı. 
Açılış öncesinde bir değerlendirme yapan işletme sahibi Tülay Ayaz; "Bizler güzel bir alana, ticaretle ilgili bir alana adım attık. Buradaki hizmet alanımız bayan terliği ve çocuk ayakkabısı üzerine. Böyle bir başlangıç yaptık. İnşallah Rabbim bu sürece bereketi ile katkıda bulunur, bizlerde daha faydalı işlere sebebiyet veririz. Açılışımıza çok kıymetli dostlarımız katıldı. Açılışımız, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından gerçekleştirilecek. Bir aile tablosu içerisinde güzel bir alanı paylaşıyoruz. Bu vesileyle herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise; "Ekonominin sıkıntılı sürecinde yeni dükkanların, yeni yerlerinin açılması yerel yöneticiler olarak bizleri mutlu ediyor. Onun için özellikle ben Tülay hanıma ve bu işi beraberinde yaptığı Tufan beye teşekkür ediyoruz. Burada en az 2-3 kişi çalışacaktır diye düşünüyorum. Netice de 3-4 kişinin ekmeğini evine götürmesi ve bir işyerinin açık olması hem esnafımızın açısından esnafa bir güvence noktasında önemli bir istihdam kapsıdır. Bu işyerini açan kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN