MHP Adayı Tabaroğlu,'Şehitlerimizi Saygı İle Anıyoruz'

Cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, şehit edilişinin 15 yıl önce şehit edilen Hekimhan'nın yetiştirdiği Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay ve Başkomiser Fethi Akyüz'ün mezarları başında düzenlenen anma törenine katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Cumhur ittifakının  MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları,  şehit edilişinin 15 yıl önce şehit edilen  Hekimhan’nın yetiştirdiği  Özel Harekat Daire Başkanı  Behçet Oktay ve Başkomiser  Fethi Akyüz’ün mezarları başında düzenlenen anma törenine katıldı.

25 Şubat 2009 yılında Ankara’da şehit edilen ve  memleketi Hekimhan ilçesinde toprağa verilen Polis Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay ile 1994 yılında şehit edilen Başkomiser Fethi Akyüz  için her yıl kabri başında düzenlenen anma programına bu yılda Özel Harekat Bölge Başkanlığı mensupları ile MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Tabaroğulları  katıldı. Memet Tabaroğlu  yaptığı açıklamada, ” Bu cennet vatan için mücadele eden şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Behçet Oktay ve Fethi Akyüz  ömrü boyunca  vatan hainlerine karşı mücadele etmiş kahraman vatan evlatlarıdır. Behçet Oktay ve Fethi Akyüz kardeşlerimin hemşerisi olmak benim için onurdur.” dedi.
Şehitlerin kabrindeki anma töreni saygı duruşu ve  okunan dualarla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN