Mersin'de Malatyalı Sporcular Ringe Çıktı

9 Aralık 2023 tarihinde Mersin'de düzenlenen Fikri Arıcan Fight Night Profesyonel Muaythai gecesine Milli Sporcu Yusuf ÖZGENEL ve Milli Sporcu Çağatay KOÇHAN katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

9 Aralık 2023 tarihinde Mersin'de düzenlenen Fikri Arıcan Fight Night Profesyonel Muaythai gecesine Milli Sporcu Yusuf ÖZGENEL ve Milli Sporcu Çağatay KOÇHAN katıldı.

Muaythai dövüş gecesinde 63.5 kg da Yusuf ÖZGENEL Rakini 2. Raunda nakavt etti. 75 kg da Çağatay Koçhan ise ilk defa katıldığı müsabakada puan ile yenildi.Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ Muaythai gecesi hakkında şunları söyledi; "Öncelikle bu güzel geceyi düzenleyen organizatör Dünya ve Avrupa şampiyonu Milli Sporcu Fikri ARİCAN kardeşimi tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel ve muhteşem bir gece oldu. Ayrıca Malatyalı Milli sporcularımıza vermiş olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ederim. Milli Sporcumuz Yusuf ÖZGENEL yapmış olduğu güzel müsabakadan ve müsabakada galip geldiğinden dolayı tebrik ediyorum. Yine Milli Sporcumuz Çağatay KOÇHAN da puan ile yenilmiş olsada güzel mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Gelecekte çok güzel maçlar yapacağına inanıyorum.
Ayrıca Milli Sporcumuz yusuf ÖZGENEL ve Milli Sporcumuz Çağatay KOÇHAN 16-23 Aralık 2023 tarihlerinde samsun ilinde gerçekleşecek olan Ferdi Türkiye Boks şampiyonasına katılacaklar. Malatya'mız adına yarışacak Milli sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum.

Tekrardan bu güzel geceyi organize eden Milli Takım Antrenörü, Milli Sporcu Avrupa ve Dünya şampiyonu Fikri Arican'a , Milli Takım Antrenörü Hasan Bozan'a, Milli Takım Antrenörü Cemal Dağlıoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN