Malatyalılar Selahattin Gürkan'ın yeniden aday gösterilmesi için ayağa kalktı

Yerel seçim için geri sayım sürerken, Malatyalılar Selahattin Gürkan'ın yeniden Büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmesi için tek yürek olup ayağa kalktı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Selahattin Gürkan’ın yeniden aday gösterilmesi için AK Parti Genel Merkezine e-mail, telefon ve faks yağmuru başlatıldı. Çok sayıda Oda, STK Kuruluşları Muhtarlar ve siyasiler “Selahattin Gürkan başkan Memleketi ezbere bilen ve bundan sonraki süreçte en faydalı olabilecek isim. Bu bir şahıs meselesi değil. 
Bu memleketin başına büyük bir iş geldi, 6 Şubat depremin de Malatya yıkıldı enkaz oldu. Malatyalılar olarak Gürkan’la yol yürümek istiyoruz.
Aday açıklanmasına günler kala sessizlik, “Ya dur bakalım kim olursa ona göre destek verelim zihniyeti bu seçim olmamalı…Çünkü memleket yıkıldı. Malatya Selahattin Gürkan’la ayağa kalkar. Başka biri gelip Malatya’yı bilip yapılan işleri süren çalışmaları öğrenene kadar iş işten geçmiş olur.” diyorlar.
Malatya’da Perşembe ile birlikte Selahattin Gürkan’ın tekrar aday gösterilmesi noktasın da çeşitli açıklamalar yapılacağı aktarıldı.
“Bu yükün altın da Gürkan kalkar” diyen Malatyalılar “Halkın Malatyalıların sesine kulak verilmeli”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN