MAGİNDER Başkanını Seçti

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) birinci olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Birinci olağan genel kurulda başkanlığa Salih Karademir seçildi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) birinci olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Birinci olağan genel kurulda başkanlığa Salih Karademir seçildi.

Divan kurulu başkanlığını Turgut Topaloğlu’nun yaptığı genel kurulda divan üyeliklerine Havvanur Ergün, Ahmet Oymak, Alperen Deniz ve Kasım Büber yaptı.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği genel kurulunu yaptı. Başkanlığa Salih Karademir seçildi. Üyeler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşması gerçekleştiren Malatya Girişimci İş İnsanları Dernek Başkanı Salih Karademir Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİDER) ailesi olarak 1nci olan genel kurulumuz gerçekleştiriyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başkan olarak seçildim hepinize teşekkür ediyorum, Devletimize, Milletimize ve Malatya’mıza hayırlı olsun, Malatya’ sevdalısı iş insanları girişimcilerden oluşan Bir Dernektir. İlk Amacımız Malatya’mızın değerlerine sahip çıkmak Ortak akılla çözmek Malatya’mız birleştirmek ve bütünleştirmek Mangider ailesi her sektörden oluşan bir dernektir, Amacımız kimseyle kavga etmek değil birleştirmektir şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Asil 
Salih Karademir 
Mehmet Semih Ilıcak 
Fatih Canbay 
Bülent Güngör 
Zerin Palancı 
Bülent Ünal 
Ali Oktay Avşar
Ahmet Güldaş 
Ahmet Turgay Vanlıoğlu
Alpgiray Gültekin 
Arif Aksoğan 
Aydın Doğan 
Emre Payza 
Erel Karagöz 
Ergün Kılıç 
Hülya Eroğlu
Kadircan Esen 
Ömer Selen 
Turgay Taştan 
Veysel Gür 
Yusuf Can Yeter

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler 
Ahmet İlhan 
Ali Çapar 
Cumali Kaynar 
Doğan Çelebi 
Ender Gül 
Erhan Tay 
Fatih Taşpınar 
Gözde Zengin 
Hacı Mehmet Eren 
Mehmet Furkan Karataş 
Miraç Göçmez 
Mustafa Mutlu 
Muzafer Güçlü 
Murat Aslancan 
Ömer Kaya 
Ramazan Şahin 
Salman Köse 
Semih Atay 
Serahan Palacıoğlu 
Sertaş Özhüvrey 
Yasin Bozdemir

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN