Keskin, 'Haklı gururunu yaşıyor, coşkuyla kutluyoruz'

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 'Esnaf ve sanatkar camiası olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 104. kuruluş yıldönümünün haklı gururunu yaşıyor, coşkuyla kutluyoruz.' Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve sanatkar camiası olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 104. kuruluş yıldönümünün haklı gururunu yaşıyor, coşkuyla kutluyoruz.” Dedi.

Keskin’in Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 104. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı şu şekilde: 

“Esnaf ve sanatkar camiası olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 104. kuruluş yıldönümünün haklı gururunu yaşıyor, coşkuyla kutluyoruz.

Milli irademizin ve milli egemenliğimizin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, tarihimizin en önemli dönüm noktasında, umutsuzluğun, yoklukların ve güçlüklerin yaşandığı bir dönemde milletimize kurtuluş ve kuruluş mücadelemizin karargahı olmuştur.  23 Nisan 1920 tarihi bir açılış tarihi değil, emperyalizme karşı bağımsızlığımızın zafer imzasıdır.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak; dün olduğu gibi, bugün ve yarında millet egemenliğine dayanan demokrasimize ve cumhuriyetimize, milli kurumlarımıza her şartta sahip çıkacaktır. 

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurtuluş ve kuruluş mücadelesi kahramanlarımızı, tüm aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN