Kadın Girişimcilere Milli Beka Desteği

Milli Beka Hareketi Malatya Kadın Kolları , Malatya'daki kadın girişimcileri ziyaret ederek destek olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet -

Milli Beka Hareketi Malatya Kadın Kolları , Malatya’daki kadın girişimcileri ziyaret ederek destek olmaya devam ediyor. İş hayatına hakim olmaya başlayan kadınlar başarılı girişimleriyle göz kamaştırırken , aynı zamanda ekonomiye de canlılık getiriyor.
Her alanda yaptıkları faaliyetlerle göz dolduran Milli Beka Hareketi  kadın girişimcileri ziyaret ederek onların yanlarında olduklarını söyleyen Kadın Kolları İl Başkanı Özlem Avcı “ bizler artık kendi örf ve adetlerimizi korumak maksadıyla her geçen gün çalışma alanlarımızı yoğunlaştırıyoruz. Türk geleneğinde kadınlar her zaman ailenin ve devletin en büyük destekçisi olmuştur.  Ülkemizdeki kadın girişimcilerin başarısı göz dolduruyor, bizler de her zaman yanlarındayız. İnegöl  Alan Mobilya’nın başarılı işletmecisi Perihan Alan hanım’ı ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Yaşadığımız yüzyılda hayat şartlarının zorluğu ortada ve bu zorluğu kadınlar omuzlayarak aile içinde ve ülkede en büyük desteği sağlıyorlar. Teşkilatım adına başarılı girişimcimiz Perihan alan hanıma başarılar diliyorum” . dedi. 
 Başarılı kadın girişimci Perihan Alan, Milli Beka Hareketi’nin ziyaretinden ve verdikleri destekten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek “  Aslen Kayseri’liyim ,2001 yılında eşimin işi nedeniyle Malatya’ya yerleştik.  Her kadın gibi bende kendime ait bir uğraşımın olmasını istedim. Bu konuda eşim  Mustafa Alan çok büyük destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.  Biz kadınlar hem evimizde hem iş hayatımızda başarılı olmak için çok zorluklar çekiyoruz, eşimden aldığım destek bana çok büyük cesaret verdi ve bugün oldukça mutluyuz. Erkekler kadınlarına destek verdikçe kadınların başaramayacağı iş yoktur.  Kadınlar sadece biraz güven ve destek ister, gerisini halldiyoruz zaten “ diyerek  Milli Beka Hareketi için de üye olmaktan son derece onur duyacağını ve her zaman destek olmaya hazır olduğunu belirtti.
Mustafa Alan da , eşinin çok başarılı olduğunu ve her konuda bir birlerine destek olduklarını söyledi. “Milli Beka Hareketi’nin destekleri ve ziyaretleri çok anlamlı. Sivil Toplum Örgütlerinin  halkın ve esnafın yanında olması çok önemlidir. Ben çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN