İzmir İl Başkanlığına Atama

15 Temmuz Milli İrade Ocakları İzmir İl Başkanlığına Enes KAYA Atandı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

15 Temmuz Milli İrade Ocakları İzmir İl Başkanlığına KAYA Atandı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Türkiye Geneli İl Başkanlıklarına Atama Yapmaya Devam Ediyor. Atama 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal HANİLÇİ Tarafından Gerçekleştirildi. HANİLÇİ 2023 Tarihinde Gerçekleştireceğimiz Projelerimiz 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli Depremler Sebebi İle Yönetim Kurulu Kararı İle 6 Aylık Olarak Dondurulmuştu. 6 Şubat Depreminden Sonra 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Olarak Önceliğimiz Milletimizin Yaralarını En Kısa ve En Hızlı Şekilde Sarmaktı. Bütün Teşkilatımız Depremin İlk Gününden Bu Güne Büyük bir Gayret ve Özverili Çalıştı ve Çalışmaya Devam ediyor.

Genel Merkezimizin Malatya'da Olması 6 Şubat Depreminde Yıkılmasını Unutarak Tabiri Caizse Kendi Yaramızı Unuttuk Milletimizin Yarasını Sarmak İçin Mücadele Ettik. Tekrar 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenlere ALLAH'tan Rahmet Yaralılara Acil Şifalar Temmini Ediyorum. Büyük Bir Gayret İle Çalışan Teşkilat Mensuplarımıza Teşekkür ediyorum.  6 Aylık Dondurulmuş Teşkilat İçi Çalışmalarımıza 1 Ağustos 2023 Tarihi İtibari İle Tekrar Başladık ve Bu Kapsamda İlk Olarak İzmir İlimize İl Başkanlığı Ataması Gerçekleştirdik. İzmir İl Başkanımız  Enes KAYA  15 Temmuz Milli İrade Ocakları Bayrağını En İyi Şekilde İzmir'de Dalgalandıracağına İnanıyoruz. İnşallah En Kısa Zamanda İzmir Halkının Geneli 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarının İzmir'deki Varlığını Yapılacak Olan Çalışmalar İle En derinden Hissedecektir. Şimdiden Başkanımıza ve Başkanımız Nezdinde Teşkilatımıza Başarılar Dileyerek Teşekkür Ediyorum.

İzmir İl Başkanı Enes KAYA İse Şahsıma Tevdi Edilen İl Başkanlığından Dolayı Başta Genel Başkanımız Bilal ULUDAĞ'a Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Cemal HANİLÇİ'ye ve Yönetim Kuruluna Saygılarımı Sunuyorum. Verilen Sorumluluğun Bilince Her Daim Olarak 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Misyonuna ve Vizyonuna Bağlı Olarak Çalışmalarımıza Yarın Geç Olur Mantığı İle Bugünden İtibaren Başlayacağız. 15 Temmuz Ruhunu Diri Tutmak Adına Gençlerimize Özellikle Gençlerimiz İle Bir Araya Gelerek Programlar Yaparak Muhteşem Türkiye'nin Muhteşem Gençliğini Yetiştirmeye And İçtik. Rabbim Birliğimizi Daim Etsin Diyerek Sözlerine Son Verdi. Yetki Belgesi 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal HANİLÇİ Tarafından Takdim Edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN