İyi Parti'li Adaylar Yerşilyurt Mahalle Muhtarları İle İftar Yemeğinde Buluştu

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ve İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren Yeşilyurt ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ve İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren Yeşilyurt ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız’ında eşik ettiği yemek programında İYİ Parti seçim politikaları görüşüldü.
Yeşilyurt ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile birlikte düzenlenen iftar yemeğinde ilk olarak söz alan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız Malatya’da birlik beraberlik duygusunun kaybolmaya başladığına vurgu yaparak “Malatya bugün siyaset yapılacak bir noktada değil gelin bir masa etrafında toplanalım Malatya’nın sorunları görüşülsün herkes daha sonra kendi siyasetini yapsın” dedi.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Alİ Helvacı ise deperem sürecinin iyi yönetilemediğine değinerek “6 şubatta deprem yaşadık depremde gördük her zaman ki kendilerini övenler depremde sınıfta kaldılar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN