Hizmet Ve Yatırımlar Takdire Şayan

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, 100. Yıl Parkı, Orduzu Gençlik Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu'nu gezdiler.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Hizmetler hakkında bilgiler alan Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları, yapılan çalışmaların Malatya için çok faydalı ve başarılı yatırımlar olduğunu belirttiler. Faaliyete geçen projeler için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları, hizmetlerin Malatya’ya Takdire Şayan hizmet ve yatırımlar olduğunu söylediler.
Büyük Türk Dünyası Federasyonu Yurt Dışı Genel Başkanı ve Malatya İl Başkanı Veysel Karademir yaptığı konuşmada, “Şaheser hizmetleri gördükten sonra benim aklıma şöyle bir yorum yapmak geldi. Genellikle Belediye Başkanlarımız sürekli Malatya’nın kanayan yarası olan Şire Pazarı için her seçim öncesi vaatlerde bulunurlardı. ‘Şöyle yapacağız, böyle yapacağız; insanları rahatlatacağız’ gibi söylemlerde bulunurlardı. Tabii ki bu söylemler güzel şeyler; ama önemli olan söylediklerini icraata dökmektir. Selahattin Başkanım seçim dönemlerinde hiçbir zaman böyle bir vaatte bulunmamıştı. Sadece Selahattin Başkan’ın vaat vermediği halde yapmış olduğu hizmetler,  takdire şayan hizmetler. Allah razı olsun, insan odaklı hizmetler. Kendisinin de her defasında her platformda belirttiği gibi; insanın en hayırlısı, insana hizmet edendir. Biz de bunu şu anda sahada görüyoruz. Kendisine biz buradan çok çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımın hizmetlerinin devamını bekliyoruz” dedi. 
‘HİZMETLERİ TARİH UNUTMAZ’
Karademir açıklamalarına şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımızın da dile getirmiş olduğu önemli bir konu var. Bir şey görmedikçe, gerçek somut bir yapı görmedikçe Sayın Cumhurbaşkanımızın övgüsü pek olmaz. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızın son dönemlerde diğer Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza, ‘Gidip de Malatya’mızın Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görsünler’ demesi işte tam da bu noktayı gösteriyor. 2019 yılının bir pandemi dönemi oldu. 2020’de Elazığ deprem dönemi oldu. Onun akabinde malum 6 Şubat asrın felaketi dediğimiz Malatya ve çevre illerdeki deprem felaketi oldu. Buna rağmen eğer bir Belediye durmayıp da diğer dönemlerdeki rahatlığı bulamayıp bu kadar hizmet etmişse, Sayın Cumhurbaşkanımızın da övgüsüne layıktır. Bizim gibi STK Başkanlarının da övgüsüne laiktir. Övgüden ziyade bu hizmetleri tarih unutmaz. Şu anda Selahattin Başkanımız bu kadar olumsuzluğa rağmen tarih yazıyor, tarih belirliyor.” 
‘TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PARKI DİYEBİLİRİZ’
Büyük Türk Dünyası Federasyonu üyelerinden Sebahat Demir, yapılan hizmetlerin büyük hizmetler olduğunu belirterek, “Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan, gerçekten Malatya’ya çok büyük hizmetler yapmış; gezdim, gördüm. Mekânlar gayet güzeldi. Kuru Kaysı Lisanslı Deposu harika bir yerde; esnafımızın yüzü gülecek. Bulundukları yer gerçekten önceden çok kötüydü. Şimdiki mekânları gayet güzel, gayet sağlıklı, her türlü hizmet veriliyor. Her türlü hizmetler önlerinde. Yani orada çok rahat edecek bizim esnafımız. 100 Yıl Parkı çok büyük, geniş bir alana sahip. İçerisindeki sosyal tesisler, çocuklar için oyun parkları, fuar alanı gibi olan yerler, mesire alanları hepsi düşünülmüş. Türkiye’nin en büyük parkı diyebiliriz. Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan halkımıza çok büyük hizmetler yapmış. Gençlik merkezi yapılmış. Hepsinin dile getirilmesi, halkımızın bilmesi, görmesi, gezmesi gereken yerler. Gideceğimiz daha birçok yerlerimiz var; onları da gezip göreceğiz. Ben Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan’la gurur duyuyorum; hizmetlerinden dolayı kendilerine ayrıca çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
 Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı Yavuzhan Göktürk, hizmetlerin gençlere yönelik olduğunu belirterek, “Gezdiğimiz yerler etkili ve güzel alanlar. Gençler için gerçekten etkili olan yerler. Bizim işimiz gençlerle. Gençlerin olduğu her konuda biz destekçiyiz. Başkanımız Selahattin Gürkan’a katkılarıyla buralar inşallah daha da güzel olacak. İnşallah daha güzel şekilde değerlendireceğiz. Gençliğe önem veren Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 
‘BAŞKANIMIZ HER KONUDA YARDIMCI OLDU’
Malatya Ülkü Ocakları yönetiminden Mehmet Keskin ise, “Spor tesislerinin, kayısı depolama alanlarının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ederim. Yapılan hizmetler gerçekten çok güzel. Gençlere faydalanabileceği, birçok aktivitelerin yapılabileceği alanlar var. Basketbol, voleybol gerçekten çok güzel işler yapılmış. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ederim. Deprem zamanı Sayın Selahattin Gürkan, depremin ilk gününden itibaren, biz ne zaman hangi birimde yer aldıysak Ülkü Ocakları olarak her zaman bizim yanımızda yer aldı. Her konuda yardımcı oldu. Yapılan hizmetleri de biz görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın yapmış olduğu hizmetler için canı gönülden teşekkür ederiz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN