Spor

Spor Haberleri

(Özel haber) Maja Ognjenovic: 'Bir final olacaksa Türkiye ile oynamayı tercih ederiz'

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde konuşan Sırbistan Milli Takım Kaptanı Maja Ognjenovic, 'Bir final olacaksa Türkiye ile oynamayı tercih ederiz' dedi.

Mehmet Akif Üstündağ: 'Voleybol camiası adına çıtayı yüksek tutan bir ülkeyiz'

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 'Voleybol camiası adına çıtayı yüksek tutan bir ülkeyiz. Yine bu tür başarıları burada tekrar edeceğimize ve güzel bir oyun ile arzu ettiğimiz sonuca ulaşacağımıza inanıyorum' dedi.

Elektrik çarpması sonucu kalbi duran Fenerbahçeli taraftar sağlığına kavuştu

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep karşılaşmasından çıkan Fenerbahçe taraftarı Hasan Usanmaz elektrik çarpması sonucu hastanelik oldu. 5-0'lık galibiyetin heyecanıyla stattan çıkan Usanmaz, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Demirlerden atladığı sırada elektrik direğinden tutunan Usanmaz, akıma kapılarak bir anda yere yığıldı. Kalbi duran Fenerbahçeli taraftar, o sırada olay yerinde bulunan doktorun müdahalesi sonrası hızlı şekilde hastaneye kaldırıldı. Bahçeşehir Üniversitesi Hastanesi Medical Park Göztepe Hastanesi'nde tedavi altına alınan Usanmaz, 24 saat süren yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edilmek üzere odaya alındı.

Yeni Malatyaspor'un golcüsü Jahovic'ten iddialı sözler

Yeni Malatyaspor'un golcü futbolcusu Adis Jahovic, performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Hocamın ve takım arkadaşlarımın yardımıyla oldu. Kendimizi yükseltmemiz gerekiyordu. Bunu da çabuk başardığıma inanıyorum' dedi.

Kayserispor taraftarı forvet taleplerini düğün arabasına yazdı

İstikbal Mobilya Kayserispor taraftarı, forvet transfer istediğini artık düğün arabalarına yazmaya başladı.

Kayserispor Başkanı’ndan Erzurumspor’a tam destek

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, TFF 1.Lig takımlarından B.B.Erzurumspor'a destek verdi.

Samsunspor’un hazırlık kampı sona erdi

TFF 2. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Erzurum'daki yeni sezon hazırlık kampı sona erdi.

Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

Süper Lig'de yeni sezona M. Başakşehir galibiyetiyle başlayan Yeni Malatyaspor, 2. haftada deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Özel yetenek sınavı İnönü Üniversitesi tarafından gerçekleştiriliyor

Munzur Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi özel yetenek sınavları, İnönü Üniversitesi iş birliğiyle Tunceli'de devam ediyor.

Gevrek, koyduğu hedeflerin hepsini tutturdu sıra şampiyonlukta

Yeni Malatyaspor'un başında 5. yılını geride bırakmaya hazırlanan Başkan Adil Gevrek, 2. Lig'den aldığı takımı Avrupa'ya taşıyarak önemli bir başarıya imza attı.

Yeni Malatyaspor'un ilgilendiği Hamza Mendyl, Dijon'a imza attı

Alman ekibi Schalke 04'te forma giyen 21 yaşındaki Faslı sol bek Hamza Mendyl ile imza aşamasına gelen Yeni Malatyaspor, bu futbolcunun son anda Dijon'a imza atmasıyla başka isimlere yönelmek zorunda kaldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda sahne alıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası A Grubu ilk maçında yarın Ankara'da Yunanistan ile karşılaşacak.

(Özel Haber) Tiago Pinto: 'Ankaragücü'ne dönmemdeki en büyük etkenlerden birisi taraftardı'

Yaz transfer döneminde yeniden anlaşarak takıma katılan MKE Ankaragücü futbolcusu Tiago Pinto, taraftarların sevgisinin kendisine sorumluluk verdiğini belirterek, Ankaragücü'ne dönmemdeki en büyük etkenlerden birisi taraftardı dedi.

Sergen Yalçın: 'Hedefimiz ligi ilk 8 içinde bitirmek'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Sergen Yalçın, Ligin 1'inci haftasında lig için hedef koymak çok mantıklı olmaz ama Malatyaspor olarak ilk 8'in içerisinde bitirirsek herhalde bizim için bir başarı olur diye düşünüyoruz. Hedefimiz ilk 8'in içerisinde bitirmek dedi.

Mehmet Yiğiner: 'Bu haftayı 3 puan ile geçebilirsek işin yüzde 10'luk kısmını atlatmış oluruz'

Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü'nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, 'Bu haftayı 3 puan ile geçebilirsek işin yüzde 10'luk kısmını atlatmış oluruz' dedi.

Bakan Kasapoğlu: 'Kadın odaklı bir spor strateji geliştirmemiz lazım'

Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Kampanyası Bilgilendirme gününde açılış konuşması yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kadın odaklı bir spor strateji geliştirmemiz lazım. Çünkü kadın spor yaparsa çocuk da, eş de spor yapıyor dedi.

Spor Bilimleri Fakültesinin sınavları İnönü Üniversitesi'nde

Munzur Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi özel yetenek sınavları İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Prof. Dr. Cemal Gündoğdu'nun koordinatörlüğünde yapılıyor.

Yeni Malatyaspor, Hamza Mendyl ile anlaşmaya vardı

Yeni Malatyaspor Alman ekibi Schalke 04'te forma giyen 21 yaşındaki Faslı sol bek Hamza Mendyl ile anlaşmaya vardı.

Furkan Yassıkaya Antalya'da Malatya'yı temsil edecek

3-5 Eylül tarihileri arasında Antalya'da düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine hazırlanan Furkan Yassıkaya Malatya'ya ödülle dönmek istediğini söyledi.

Toplam 11285 haber.