Spor

Spor Haberleri

Afriyie Acquah ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Yeni Malatyaspor, Gana Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan ve geçen sezonu İtalya Serie A takımlarından Empoli'de geçiren Afriyie Acquah ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Hazırlık Maçı: Elazığspor: 0 - Elazığ Belediyespor FK: 3

Hazırlık maçında Elazığspor, Elazığ Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

Sırbistan, Finlandiya'ya şans tanımadı

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 1. Gün mücadelesinin ilk maçında Sırbistan, Finlandiya'yı 3-0 mağlup etti.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Fransa: 3 - Bulgaristan: 2

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 1. gün mücadelesinin ilk maçında Fransa, Bulgaristan'ı 3-2 mağlup etti.

Osmanlıspor, Başkent derbisi öncesi hazırlıklarını tamamladı

TFF 1. Lig'in 2. haftasında Başkentte Keçiörengücü ile Osmanlıspor arasında derbi heyecanı yaşanacak.

Diyarbekirspor’da doğum günü kutlaması

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi.

Diyarbekirspor’da kamp devam ediyor

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un Afyon'daki yeni sezon hazırlık kampı devam ediyor.

Kayserispor, Emmanuel Adebayor ile prensipte anlaştı

İstikbal Mobilya Kayserispor, bonservisi elinde bulunan Emmanuel Adebayor ile prensipte anlaşmaya vardı.

Ankara Ekiplerinden vahşete tepki

Kırıkkale'de, Emine Bulut'un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesine Başkent takımları sessiz kalmadı.

Hazırlık maçında Malatya İdmanyurdu ile karşılaştı

Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Bölgesel Amatör Lig takımı Malatya İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor, Afriyie Acquah ile anlaşmaya vardı

Yeni Malatyaspor, Gana Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan ve geçen sezonu İtalya Serie A takımlarından Empoli'de geçiren Afriyie Acquah ile anlaşmaya vardı.

Emir Ömer Bozdağ, Güreş Milli Takımı kampına davet edildi

26 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul Sarıyer'de yapılacak olan Küçükler-Minikler 11-12-13 Yaş Grekoromen Milli Takım kampına Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcularından Emir Ömer Bozdağ da davet edildi.

Köse'den Yiğiner'e hayırlı olsun ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir ile birlikte 30 Temmuz'da yapılan kongre sonrasında tekrardan MKE Ankaragücü başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Karaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda deplasmanda Yunanistan'ın AEK takımı karşısında elde edilen 3-1'lık galibiyetin önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Bakan Kasapoğlu: 'Voleybolda bizleri çok güzel başarıların beklediğine inanıyorum'

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenmanını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Voleybolda hem ev sahipliği yağacağız hem de en güzel şekilde sizlerle birlikte mücadele edeceğiz' dedi.

(Özel haber) Maja Ognjenovic: 'Bir final olacaksa Türkiye ile oynamayı tercih ederiz'

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde konuşan Sırbistan Milli Takım Kaptanı Maja Ognjenovic, 'Bir final olacaksa Türkiye ile oynamayı tercih ederiz' dedi.

Mehmet Akif Üstündağ: 'Voleybol camiası adına çıtayı yüksek tutan bir ülkeyiz'

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 'Voleybol camiası adına çıtayı yüksek tutan bir ülkeyiz. Yine bu tür başarıları burada tekrar edeceğimize ve güzel bir oyun ile arzu ettiğimiz sonuca ulaşacağımıza inanıyorum' dedi.

Elektrik çarpması sonucu kalbi duran Fenerbahçeli taraftar sağlığına kavuştu

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep karşılaşmasından çıkan Fenerbahçe taraftarı Hasan Usanmaz elektrik çarpması sonucu hastanelik oldu. 5-0'lık galibiyetin heyecanıyla stattan çıkan Usanmaz, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Demirlerden atladığı sırada elektrik direğinden tutunan Usanmaz, akıma kapılarak bir anda yere yığıldı. Kalbi duran Fenerbahçeli taraftar, o sırada olay yerinde bulunan doktorun müdahalesi sonrası hızlı şekilde hastaneye kaldırıldı. Bahçeşehir Üniversitesi Hastanesi Medical Park Göztepe Hastanesi'nde tedavi altına alınan Usanmaz, 24 saat süren yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edilmek üzere odaya alındı.

Yeni Malatyaspor'un golcüsü Jahovic'ten iddialı sözler

Yeni Malatyaspor'un golcü futbolcusu Adis Jahovic, performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Hocamın ve takım arkadaşlarımın yardımıyla oldu. Kendimizi yükseltmemiz gerekiyordu. Bunu da çabuk başardığıma inanıyorum' dedi.

Toplam 11129 haber.