Spor

Spor Haberleri

Diyarbakır'da Türkiye'nin yerli ve milli sporu 'Hemsball' tanıtımı yapıldı

Hemsball oyunu, top, çember, hedef tahtası, alan şeridi ve ayak basma tablası ile oynanan Türkiye'nin yerli ve milli sporu. Oyun, Diyarbakırlılar tarafından da ilgi görürken vatandaşlar, çocuklukta oynadıkları oyuna benzetti.

Yenişehir Belediyesi U-18 takımı Türkiye şampiyonu oldu

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm sporcularından Mazlum Tunçer, İstanbul'da yapılan Türkiye U-18 Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Fadıloğlu, milli satranççıları ağırladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Satranç Federasyonu 2022 Milli Takım kadrosuna girmeyi başaran Şehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcularını misafir etti. Milli sporcular, Yunanistan'da düzenlenecek olan Avrupa Satranç Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekler.

Rektör Kızılay'dan başarılı sporculara hediye

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 'Tarih İçin Bir Ok At' temalı 4. Geleneksel Okçuluk Yarışması'nda erkekler kategorisinde birinci olan İnönü Üniversitesi Okçuluk Topluluğu öğrencilerini ödüllendirdi.

Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük yönetiminde ilk idman gerçekleşti

Süper Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar başladı. Takımda futbolculuğun yanı sıra Futbol Sorumlusu olarak da görev yapacak Adem Büyük yönetiminde çalışmalara başlayan sarı-siyahlılar 3 puan hedefliyor.

Yeni Malatyaspor, Barış Başdaş'ı renklerine bağladı

Yeni Malatyaspor, son olarak Samsunspor'da forma giyen stoper Barış Başdaş'ı renklerine bağladı.

Elazığ Karakoçan FK'da yeniden Çınar dönemi

Teknik Direktör Metin Akpunar'la yollarını ayıran HD Elazığ Karakoçan FK'da koltuğa eski çalıştırıcı Ender Çınar geçti.

Muhammed Delil Olimpiyat biletini aldı

Muhammed Delil Peksert, Edirne'de düzenlenen İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası'nda birinci olarak Olimpiyatlara katılım hakkı elde etti.

Ömer Akgün'den şampiyonluklara ambargo

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) tarafından 01-06 Şubat 2022 tarihleri arasında Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Elazığ Basketbol Kulübü, Giresun Belediye ile eşleşti

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off'un A Grubu'nu lider olarak tamamlayan Elazığ Basketbol Kulübü, aynı grupta yer aldığı Giresun Belediye ile eşleşti.

Ertuğrul Ersoy 2025'e kadar Gaziantep FK'da

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulubü, geçtiğimiz yıl satın alma opsiyonuyla kiraladığı Ertuğrul Ersoy ve kulübüyle kalıcı transfer noktasında anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, 2024-2025 sezonu sonuna kadar Gaziantep FK'da ter dökecek.

Elazığspor 4 transferi daha açıkladı

Elazığspor, ara transfer döneminin tamamlanmasına sayılı saatler kala anlaşma sağladığı 4 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'e emanet

Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor Kulübünde, takımın 34 yaşındaki golcü ismi Adem Büyük, futbol sorumlusu olarak takımın başına getirildi.

HD Elazığ Karakoçan FK'da, Akpunar ile yollar ayrıldı

Üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası HD Elazığ Karakoçan FK'da Teknik Direktör Metin Akpunar ile yollar ayrıldı.

Yeni Malatyaspor'da Rayane Aabid ile yollar ayrıldı

Yeni Malatyaspor, sezon başında Hatayspor'dan transfer ettiği Fransız oyuncu Rayane Aabid ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Chiquinho, GZT Giresunspor’da

GZT Giresunspor, dış transferde kadrosunu Portekizli Chiquinho ile güçlendirdi.

Adana Demirspor-Beşiktaş maçı bilet fiyatları açıklandı

Süper Lig'in 25. haftasında, Adana Demirspor ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Başkan Murat Sancak, yoğun talep nedeniyle bilet fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

Sivasspor, Moussa Konate ile ilgileniyor

DG Sivasspor, Fransa 2. Lig ekibi Dijon'da top koşturan forvet Moussa Konate ile temasa geçti.

Elazığ Basketbol Kulübü, 10'da 10'la tamamladı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu 10. hafta maçında Elazığ Basketbol Kulübü, Mersin ekibi Toroslar Belediye'yi 93-46 mağlup etti.

Toplam 11134 haber.