Spor

Spor Haberleri

Dicle Gençlikspor galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi

Diyarbakır 1. Amatör Futbol liginde mücadele eden Dicle Gençlikspor, üst üste aldığı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Lyon, Porto’yu tek golle geçti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fransız ekibi Lyon, deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto'yu 1-0 mağlup etti. Gecenin diğer maçında ise Eintracht Frankfurt, İspanya'da Real Betis'i 2-1 yendi.

Pena Stadyumu görmek için buraya gelmedik!

Galatasaray'ın İspanyol kalecisi Inaki Pena, Barcelona maçı öncesi yaptığı açıklamada, Stadyumu görmek için buraya gelmedik. Buraya mücadele etmeye geldik. Bunun bilincindeyiz. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Tüm şartları zorlayacağız dedi.

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı öncesi yaptığı açıklamada, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Sivasspor, Adana maçına hazırlanıyor

DG Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Konyaspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mete Kalkavan hakemliği bıraktı

Tecrübeli hakem Mete Kalkavan, MHK'nin dün aldığı kararların ardından hakemliği bıraktı. Kalkavan kararını MHK ve TFF'ye bildirdi.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan: 1 - Kalecik FK: 0

TFF 3. Lig 2. Grup'un 29. haftasında HD Elazığ Karakoçan FK, sahasında Kalecik FK'yı 1-0 mağlup etti.

ALG Spor, Dudulluspor'u 7-0 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, T. Kadınlar Futbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanında karşılaştığı Dudulluspor'u 7-0 mağlup etti.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Elazığ'da yapılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri sonucu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nın Elazığ'da yapılacağı bildirildi.

Şampiyon sporcular Vali Toraman ile bir araya geldi

Kütahya'da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda 7 madalya çıkaran Elazığlı sporcular Ali Özyalçın ve Siraç Efe Özyalçın, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakırlı genç futbolcu, Trabzonspor'a transfer oldu

U15 Milli Takımı'na seçilen ve Türkiye'nin Kuzey Makedonya ile yapacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağrılarak büyük beğeni toplayan Diyarbakırlı futbolcu Arda Öztürk (14), Trabzonspor'a transfer oldu.

Cihat Arslan: 'Bütün inancımızla çalışmaya devam edeceğiz'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, takımın başında çıktığı ilk maçı kazandıklarını ancak rakiplerin de aynı hafta kazandığını belirterek, 'Biz işimize sonuna kadar devam edeceğiz. Biz bütün inancımızla idmanlarımıza devam edeceğiz. Malatyaspor için bunu yapmak zorundayız. Hırslıyız, azimliyiz bunu da takıma yansıtmaya çalışıyoruz ve yine kazanmak istiyoruz' dedi.

Genç yetenek avcısı Safak'ın başarıları göz dolduruyor

Kayserisporlu Fatih Ceylan ve Fenerbahçeli milli futbolcu Serhat Akın ile birlikte top koşturan eski futbolcu Tevfik Safak, şimdilerde dünya futboluna genç yetenekler kazandırıyor.

Yeni Malatyaspor'da Altay hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda İzmir temsilcisi Altay'a konuk olacak olan Yeni Malatyaspor'da hazırlıkları tam gaz sürüyor. Yeni Teknik Direktör Cihat Arslan ile ilk maçta 3 puan alan sarı siyahlılar bu haftada galip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

Aras Soydan, Türkiye Şampiyonu oldu

Malatyalı Tırmanış Sporcusu Aras Soydan, Türkiye Şampiyonluğu başarısını elde etti.

Şahinbey'de Oryantiring turnuvası

Şahinbey Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Okul Sporları Oryantiring turnuvasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

Göztepe, Stjepan Tomas’a emanet

Ligde arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Nestor El Maestro ile yolları ayıran Göztepe, Stjepan Tomas ile anlaştı.

Gaziantepli kadın sporcular ile yöneticilerin hayatı sergiye taşındı

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gaziantepli başarılı kadın sporcular ile yöneticilerin hayatını hazırladığı fotoğraf sergisiyle dikkat çekti. Gaziantep'te bir ilk niteliğini taşıyan serginin açılışına kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplam 11134 haber.