Spor

Spor Haberleri

Elazığ'da sokak basketbol turnuvası düzenlendi

Fırat Üniversitesi BESYO bölümü öğrencisi Çağdaş Aktaş tarafından Elazığ'da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi.

Kayserispor, Fenerbahçe maçına hazır

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş, taraftarları önünde çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından, Vodafone Park'ta seyircisi önünde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor’da Vitor Hugo sevinci

Spor Toto Süper Lig'de 3 Nisan Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Trabzon'a dönen Vitor Hugo ise çalışmalarına başladı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 69 - Galatasaray: 80

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde Galatasaray'a 80-69 yenildi.

SANKO Okulları öğrencilerinin tenis başarısı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Gaziantep Küçükler İl Tenis Müsabakası'nda, SANKO Okulları Küçük Erkek Tenis Takımı il birincisi, Küçük Kız Tenis Takımı ise il ikincisi oldu.

2. Gazi Oyunları merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenecek

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde ilki, Gaziantepli olan Galatasaray eski başkanı merhum Mustafa Cengiz anısına düzenlenen Gazi Oyunları'nın ikincisi SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenecek.

Elazığ Gençlikspor hem kadınlarda hem erkeklerde Play-Off yolcusu

Elazığ Gençlikspor kadın ve erkek hentbol takımları 1. Lige yükselme Play-Off maçlarında mücadele edecek.

Kocaköy'de sportif yatırımlarla başarılar geldi

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde spora yönelik yapılan çalışmalar, sportif başarıların artmasını sağladı.

Mustafa Cengiz anısına düzenlenen Gazi Oyunları sona erdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Galatasaray'ın eski Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz anısına düzenlenen 1. Gazi Oyunları'nın kapanış töreni gerçekleştirildi

Erol Bulut: 'Galatasaray maçıyla son haftalardaki şanssızlığımızı kırdık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa maçında galibiyet hedeflediklerini belirterek, geçen hafta oynanan Galatasaray maçında haklı bir galibiyet alarak son haftalardaki şanssızlıklarına son verdiklerini söyledi. Ligde düşme sıkıntısı yaşayıp, yaşamadıkları ile ilgili soruya cevap veren Bulut, Hiç düşme korkusu yaşamadık, üst sıralardan uzaklaşmak bizi daha çok üzdü dedi.

Doğa yürüyüşüyle 'Diyardokya'ya tırmandılar, halay çekip yarıştılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Çermik ilçesinde ilk defa düzenlenen doğa yürüyüşü, kaya tırmanışı ve Muğla, Hakkari, Tunceli, Van, Bingöl ve Şırnak'tan rafting yarışmasıyla ilçenin saklı güzellikleri yeniden keşfedildi.

PFDK'dan Elazığspor'a para cezası

Elazığspor'a, Erbaaspor maçındaki saha olayları nedeniyle para cezası verildi.

Alanyaspor, ’Anne Beni Maça Götür’ projesinde imzalar atıldı

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aytemiz Alanyaspor'un AHENK Projesi ile hazırladığı 'Anne Beni Maça Götür' protokolü tanıtım toplantısı Alanyaspor Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve imzalar atıldı.

Türkiye Badminton Şampiyonası tamamlandı

Elazığ ev sahipliğinde yapılan Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi .

Ömer Erdoğan:

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Adana Demirspor'u mağlup edip puan sıralamasında önlerine geçmek istediklerini söyleyerek, Bizim için iyi bir fırsat maçı. Hazırlıklarımız çok iyi devam ediyor dedi.

Yeni Malatyaspor'da Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e konuk olacak olan Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

SANKO Okulları öğrencilerinin tenis başarısı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Kort Tenisi Müsabakası'nda SANKO Okulları Yıldız Erkek Tenis Takımı il birincisi, Yıldız Kız Tenis Takımı ise il ikincisi oldu.

GAÜN öğrencisi Ünilig Şampiyonu oldu

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Eren Akkurt, Balıkesir'de düzenlenen Üniversitelerarası Karate Şampiyonası Erkekler Şampiyonası'nda birinci oldu. Yine Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fatma Akyüz ise Şampiyona da 3'üncü oldu.

Toplam 11134 haber.