Spor

Spor Haberleri

Galatasaray bu sezon 1 derbi kazandı

Galatasaray bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

Serdar Dursun’dan 10. gol

Fenerbahçe'nin forveti Serdar Dursun, Galatasaray karşısında attığı golle toplamda 10 gole ulaştı.

Spor Toto Süper Lig: Fenerbahçe: 2 - Galatasaray: 0

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak ligde 2. sıraya yükseldi.

Rıza Çalımbay: “Pozisyonları değerlendiremedik”

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, İstediğimizin altında bir oyun oldu ama yine de pozisyonlar yakaladık ve o pozisyonları değerlendiremedik. Biz değerlendiremediğimiz gibi kalecileri Volkan da çok güzel kurtarışlar yaptı' dedi.

Amedspor play-off'a doğru

2. Lig Beyaz Grup'ta Play-Off yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Anagold 24Erzincanspor'u 3-1 yenerek puanını 50'ye çıkardı, haftayı ikinci sırada tamamladı.

Şahinbey Ampute bir engeli daha aştı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı'nı 3-1 mağlup etti.

Başkan Şahin, Engelsiz Gaziantepspor maçını izledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin başarılı takımlarından Engelsiz Gaziantepspor'un Muş Engelliler Basketbol Takımı'yla yaptığı maçı izledi.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Batman Petrolspor: 1

TFF 3. Lig 1. Grup 30. hafta maçında Elazığspor, sahasında Batman Petrolspor'u 2-1 yendi. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıldönümü sebebiyle her iki takım tarafından maçta görevli emniyet mensuplarına çiçek takdim edildi.

Bağlar Belediyespor berabere kaldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Bölge 2. Grup'ta Bağlar Belediyespor, 3.Lig'e yükselme Play-Off maçlarına kalma şansını ligin son haftasında kaçırdı.

Taraftarlar Kadıköy’e akın etti

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maçın tüm biletleri tükenirken, havanın güzel olmasını fırsat bilen taraftarlar, erken saatlerde Kadıköy'e akın etti.

Hakan Keleş: 'Bugün kötü oynayarak kazandık'

Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan alarak ligde kalma adına önemli bir avantaj sağlayan GZT Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, Bugün kötü oynayarak kazandık dedi.

Cihat Arslan: 'Düşeceğimiz aşağı yukarı belliydi zaten'

Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cihat Arslan, 'Matematiksel olarak düştünüz ne diyorsunuz diyorlar. Düşeceğimiz aşağı yukarı belliydi zaten. Biz de diyoruz ki bu çocuklarla birlikte takımın küme düşmesi değil de Malatyaspor'un uzun vadede yaşaması için buradayız' dedi.

Malatyasporlu futbolcular, polis teşkilatını unutmadı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Malatya'da oynanan Yeni Malatyaspor-GZT Giresunspor maçında futbolcular Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümünü pankart açarak kutladı.

ING Basketbol Süper Ligi: Gaziantep Basketbol: 89 - Aliağa Petkim: 85

Gaziantep Basketbol, ING Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında konuk ettiği Aliağa Petkim'i 89-85 mağlup etti. Bu sonuçla Play-off yolunda çok önemli bir avantaj elde eden ve ligde 18. galibiyetini alarak puanını 45'e yükselten Gaziantep Basketbol, lig tarihinde en çok galibiyet aldığı sezon rekorunu kırdı.

Adil Gevrek Küme Düştü

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında GZT Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, Yeni Malatyaspor ise ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig'in düşen ilk takımı oldu.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - GZT Giresunspor: 1 (İlk yarı)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Yeni Malatyaspor, GZT Giresunspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Karadeniz ekibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz vefat etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Öğrenciler talep etti, Bağlar Belediyesi yerine getirdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri talep etti, Bağlar Belediyesi, harekete geçerek kısa zamanda okul kampüsüne basketbol potalarını yerleştirdi.

Bağlar'ın filenin sultanları Diyarbakır'ın gururu oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası elemelerinde önce Diyarbakır, ardında da bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etme hakkı kazanan Bağlar Belediyespor'un genç voleybol takımı elde ettiği başarılarla takdir topladı.

Toplam 11108 haber.